(Tipp: Sadia. Kösz!)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest klip lánchíd budai vár

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr323603781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

min 2012.01.21. 12:39:36

Ügyes de inkább otthon anyu bútorain és apu autóján ugráljon. Ja, otthon kapna két nagy pofont érte...Inkább szétcseszik a műtárgyakat...

Takacsi 2012.01.21. 13:30:07

@min: hol látsz bármilyen szétcseszést?
ok nem biztos, hogy jó ha kölykök itt kezdenének el gyakorolni, de egy profi semmi kárt nem fog okozni.

2012.01.21. 14:01:08

Sőt, direkt jót tesz az amúgy is szarrá töredezett málló falaknak!

omlósz 2012.01.21. 14:29:05

@➊: hű a bicikligumi aztán kurvára károsítja, szerintem pár háborút már kibírt, nem ettől fog tönkremenni

Bélabáttya (törölt) 2012.01.21. 15:03:43

Eredetileg ágyúkra, ostromra tervezték a filmbeli falak egy részét. A többi meg új, vagy fémkorlát, ennyit csak kibírnak.
Annyian meg nem fognak rászokni, hogy komoly kárt okozzanak, előbb halnak ki a sikertelen próbálkozásokkal.

Bélabáttya (törölt) 2012.01.21. 15:05:34

02:11-nél, az a kerék! Tud valamit.

min 2012.01.21. 15:16:56

@Takoca: Persze a gumi nem hagy nyomot az olyan. A hajtómű csapágyháza szintén nem. De akkor miért nem ajánljátok fel nekik a autótokat, berendezéseiteket. Ja, hogy az már érinti a pénztárcátokat is.

zum trucc 2012.01.21. 15:17:02

Szerintem háromszázezer forint a helyszíni bírság maximuma. Állatok, barmok, köcsögök, megérdemlik.

Sun9us 2012.01.21. 16:03:53

Valaki elmagyarázná, hogy ki, hol látott rongálást? Félig felfújt gumikkal ugrálnak, a jobb tapadásért, és így nem is törik le a sarkokat. Azok a gumik meg nem hagynak nyomot, ugyanis amelyik radírozódik, az az első ugrást sem élné túl. Mellesleg ahogy már előttem is említették, azokat a falakat háborúkra tervezték eredetileg, így elég valószínűtlenül hangzik, hogy pár bringás miatt omlik össze.

Mostly Harmless 2012.01.21. 16:20:07

Tökmindegy, a lényeg, hogy fikázni lehessen valamiért a bringásokat.

Lui_00 2012.01.21. 16:28:27

Nem szoktam kommentet írni, de most kivételt teszek.
Allergiás vagyok mindenkire, aki rombolja azt ami körülvesz bennünket.
Elfogadom, hogy ez a "sport" fontos nekik, de őnélkülük is elég vacak állapotban vannak a közterek, épületek stb.
Ugráljanak otthon, ezt nem merik, mert kikapnak és szobafogság, egy lebontásra váró gyártelepen, vagy csináljanak maguknak betonkockákat - ez viszont munkával járna, ha az előzőek nem felelnek meg a célra.
Szerintem bármelyik megoldható, ha már autóval közelítik meg a helyszínt.
DE ne köztereken, épületeken ugráljanak és pusztítsák azokat. Az illetékesek helyében én hajtóvadászatot indítanék ellenük, akár videó felvételek alapján is. A büntetés közmunka + pénzbírság.
Lapos gumival is elég komoly károkat lehet okozni, még a várban is.

Don Quixote de la Ferko 2012.01.21. 17:12:28

A kőkorlátra felugrálni nem nagy kár, hiszen nem sérül.
Ugyan miért is sérülne valami, amit esővédelemre találtak ki, egy 60-80 kilós ütéstől. Mi az a néhány hajszálrepedés, ami a kötőanyagban keletkezik a be nem tervezett terhelésnek köszönhetően. Különben is a Gyurcsány a hibás, mert a repedésben megfagy a víz, és szétfeszíti utána az egészet.

Autó felismerhető, megkeresni, gumibottal addig ütni, amíg a teteje be nem szakad az alvázig, oszt mehetnek isten hírével.

Isten barmai.

20 év múlva meg ugyanez az ugráló tahó azért ordít a kormányra, hogy miért hullott szét a fél vár.

Tony_01 2012.01.21. 19:22:41

Nem vagyok egy komment huszár, de amit itt írtatok az eléggé felcseszte az agyam bár nem triálozok (ez a sport nevem, amit mellesleg idézőjel nélkül kell írni), hanem BMX-ezem. Ráadásul pont az ilyen népek miatt rúgnám szájba az össze járó-kelőt meg autóst.

Na szóval ha jobban megnéznétek a videót látnátok, hogy ezek a srácok otthon nem nagyon kapnak már ki senkitől (saját kecó gyengébbek kedvéért).
Az építsen magának ezt meg azt, az szép meg jó ötlet, de rányomod a pecsétet, hogy uniós szabvány szerint készült? Nem, gondoltam, akkor meg állambácsi eltúratja (köszönjük). Ahol meg nincs lehetőség SPORTOLNI ott nem is lesz, mert szintén állambácsi közli, hogy a sok gyökérnek kell hat új műfüves foci pálya, mert nem tudnak hol edzeni meg játszani. Igaz eddig is volt nyolc, de az nem számít, mert jók vagyunk fociba (persze, a legjobbak), hogy van olimpián olyan, hogy BMX és magyar is indul az le van sz@rva. A BMX VB szintén, pedig oda is rengeteg magyar megy.
A gumi az meg köztudottan szaggatja fel a betont, ja meg persze fekete foltot hagy amin mindenki összeesik (hát hogyne, Köszönjük Emese).

Aki meg megtud verni egy adag bringást az előtt letérdelek és megcsókolom a kezét.

Még valamit kedves idióta, utána nem néző, másokat leszóló népség ahhoz, hogy ezt fölvegyék engedély is kell ám.

Köszöntem a figyelmet.

Tell Vilmos 2012.01.21. 22:25:49

Ügyesek a fiúkák! 1 kicsit irigykedek, magam is tekerek, no de ezek?!

szb9 2012.01.21. 22:34:38

Nem hiszem én se, hogy ezzel károsítanák a korlátokat vagy a falakat. Leginkább saját maguknak okozhatnának kárt, azt viszont jó nagyot, és nem is sajnálnám őket annyira, mivel magunknak csinálnák. Az a gáz, ha olyan balesetet okoznak, amiben vmi "külsős" járókelő (is) megsérül.

a pynás 2012.01.22. 00:47:51

Én felajánlom a saját házamat, kerítésemet. A világ legtermészetesebb jelensége, hogy a dolgok elhasználódnak.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2012.01.22. 21:18:49

Törjön ela a lábuk! Annak is aki védi őket.

Mad Mind 2012.01.23. 11:30:45

@Tony_01:
Ja ezért szétbasszák a köztulajdont. Ez nem sportpálya. Ha bemennének a nappalidba szarni, csak mert épp foglalt a klotyód, akkor is ezt mondanád?
"Az építsen magának ezt meg azt, az szép meg jó ötlet, de rányomod a pecsétet, hogy uniós szabvány szerint készült?"
Egy bringás pályán nincs túl sok szabály. Legyen egy klotyó a környéken meg elsősegélydoboz. Ha ez túl sok, akkor ez van.

Tony_01 2012.01.23. 20:41:00

@Mad Mind:
Nem igazán basznak szét semmit. Hat éve BMX-ezem és még SOHA semmi sem szakadt össze alattam. Nem tudom, lehet velem van a baj, de a beton valahogy jobban bírja mint a bicóm kereke.

A szabályokat szerintem ne firtassuk, van pár. Főleg az ilyen gyökerek miatt, mert pofázni tud mind, de azért a kölkék közénk hozza biciklizni tanulni. Ha meg leesik egy elemről vagy izomból belénk teker még mi vagyunk lebaszva. Szóval nem csak egy elsősegélydoboz meg egy klotyó kell.
Ha neked meg az a buli, hogy a nappalid közepére szarsz, hát gratulálok. Attól még, hogy te nem tudsz gondolkodni más igen.

Amúgy meg kívánom nektek, hogy egytől egyig extrém sportoló kölkötök legyen!!! Ja és remélem eltöri mindkét lábát meg a bal kezét (igaz városjáró ;) ), mert az JÓ.

Annyira nem láttok bele ebbe a dologba, hogy lebaszni sem érdemes titeket, mert úgy sem fogjátok föl.
Na Peace

Mad Mind 2012.01.24. 08:57:56

@Tony_01:
Az az igazán szomorú, hogy tényleg nem érted, meg, hogy más fizet azért hogy jó állapotban maradjon a Vár. Lehet, hogy alattad nem tört még le semmi, de könnyen lehet, hogy az utánad érkező alatt már igen. Egyébként meg nekem semmi bajom nincs az extrém sportokkal, de egy emlékmű nem az ugrálásodra készült. Ha a gyerekem extrém sportoló lesz had legyen, viszont ha megtudom, hogy műemléken ugrál lepofozom a fejét.
Te meg annyira egysíkú vagy, hogy felesleges tovább foglalkozni veled.

Tony_01 2012.01.24. 19:54:16

@Mad Mind:

A lepofozással mindent megoldasz, meg majd pont elmondja, hogy "Képzeld ma a kocsik között ugráltunk kint a XY téren".

Nem tudom nálunk mai napig áll minden emlékmű, bár mióta nem járunk oda, mert kaptunk "pályát", azóta tele van szeméttel.
Csak az a problémám, hogy minket b*szogattnak nem azt aki részegen össze hányja hugyozza, szétveri, üveget földhöz veri.

De mint az első kommentem végén is írtam engedély is kell egy ilyen reklámfilmhez. Ez nem úgy működik, mint egy sima bicós videó készítése, hogy mennek ahova akarnak és had szóljon.

Értem én az emberek problémáját, de lehet, hogy nem mi vagyunk a sz*rok. El kéne néha ezen is gondolkodni.

Peace.
süti beállítások módosítása