Kerékpártároló
KErékpártároló
2008 2011

 

Emlékeztek az Erzsébet téri P alakú bringatárolók kálváriájára? Három éve az volt a baj, hogy hiába állították volna fel ingyen és bérmentve menő formatervezőink, nem találták a tér gazdáját. Közben meglett a bringatárolók is felálltak. Most meg eltűntek. Azon nyomban indult is egy Facebook-oldal az ügy érdekében Kérjük vissza a bringatárolókat a Gödör előtti Ciciszoborhoz címmel. Egyfelől abszurd, hogy pár hajlított vasdarabért emberek százai emelik fel a szavuk, másfelől klassz dolog, hogy ilyen ügyekkel is foglalkozik valaki. Remélem hamarosan visszakerülnek a helyükre. (Tipp: Sadia)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr243017342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.06.28. 11:02:27

édesek voltak, kár lenne értük, ha elnyelné őket a körúti felújítás réme...

Nagykócsag 2011.06.30. 11:09:05

Harmadrészt hogy lehet, hogy egy adományt a hivatalos szervek eltűntetnek???

bringabaro · http://www.bikefm.hu 2012.05.30. 10:22:53

Új, autó formájú bicikli tarolokat állítottak fel az Erzsébet téri gödörben a Cici szobornál. Jól mutat, és természetesen tele van. Képek itt: www.bikefm.hu
süti beállítások módosítása