Egészen mellőzöttek a magyar kisvárosok (de Budapest kivételével a nagyok is) a klipekből. Hát tessék, itt a Venus Kockahasa, amely nem csak Szentendre, de a mobiltechnológia évtizedes fejlődésére is emlékeztet. (Tipp: orgyen - kösz!)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: klip szentendre

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr432828142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fidesz = házmesterek pártja 2011.04.15. 16:53:02

Offtopic: Az első néhány taktus kísértetiesen emlékeztet egy Lynyrd Skynyrd számra. (It smells... v. valami hasonló cím rémlik)

minnifield űrhajós 2011.04.16. 08:43:33

akkor ez náluk valami betegség lehet, mert van egy másik számuk ami szintén nagyon hasonlít valamire...majd utánakeresek mi is az, aztán linkelem.

Adelaida 2011.04.22. 12:11:04

Eszembe jutott még egy Szenendrés klip, bár ez is ilyen Tájak, városok, emberek-modorban, Delhusa Gjonitól, a kilencvenes éveknek nagyon az elejéről:
www.youtube.com/watch?v=0udGM8TdqAA

Akkor nem is értettem, hogy miért vonul el annyit a lángosos előtt, de ma már tudom, hogy merthát ő is olyan mediterrán, mint Szentendre.
süti beállítások módosítása