Budapesten

Máshol

Bárhol

Meghívó, ilyesmi

 
+tipp: Lesley (8ker). Kösz!
Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr181091411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Editor Bob 2009.04.29. 12:36:41

A józsefvárosi sétálóutcás cikkben azért a cikkírót is jól seggbe lehetne billenteni. Azért az ott lakók parkolási érdeke elsőbbséget kellene élvezzen az ilyen átalakítások során. Ha ők nem kérnek belőle, miért kell rájuk erőltetni?A véleményüket leszarni, és az ott lakókat hülyének nézni, csak azért, mert fogalmuk sincs, ezentúl hova teszik a féltett autójukat, nagy disznóság.

Olgicsq 2009.04.29. 17:42:36

Szerintem meg sokkal fontosabb, hogy csendes es nyugodt (kevesbe forgalmas) utacaban lakjanak az emberek, autosok es nem autosok egyarant. Ahol nem feketek a falak, a jardan lehet bringanzi tanitani a gyereket es esetleg vannak fak is. Bele kellene fernie, hogy tavolabb allnak meg az autokkal a tulajdonosok.
En ovodas es altalanos iskolas koromban 2X 1,5 kilometer gyalogoltam minden nap az iskola es hazunk kozott, es meg mindig elek.

Editor Bob 2009.04.30. 13:10:44

"Bele kellene fernie, hogy tavolabb allnak meg az autokkal a tulajdonosok. "

Csak kíváncsiságból. Szerinted az érintett utca lakói hol tudnának mondjuk a jövő héttől parkolni 5 perc gyaloglásnyi krön belül?

Én nem ott lakom, engem nem érint hálistennek a dolog, csak felháborít, amikor külső, az ügyben profitot remélők akarják megmondani az ott lakóknak, hogy mi a jó nekik.

Olgicsq 2009.04.30. 13:32:22

A cikkben emiltettek egy nagyreszt kihasznalatlan melygarazst, tehat hely van, csak az araval van problema. Erre megoldas lehetne a kedvezmenyes tarifa a helyi lakosoknak.
Profitot meg nem remel ebbol senki sem (max a parkolohaz talan :-) ), Itt egy elheto kornyezet vs az ajto elott parkolas a problema.
süti beállítások módosítása