A legprofibb ingatlanos sem tagadhatná le, hogy ez az iroda évtizedeken keresztül levegőtlen volt és a falai vizesedtek. De ez persze a mostanában hirdetni kezdett kispesti Víztorony Irodaház esetében egyáltalán nem hátrány, sőt. Négy szint, ingyenes parkoló, irodák 18 és 160 négyzetméter között, akár 1600 Ft/nm bérleti díjért. (Mulatságos, hogy talán a régi emlékek hatására a honlapon egy helyen még 1600 Ft/m3 szerepel.)

A viztorony.hu legfrissebb postjában egyébként azt is meg lehet nézni, milyen is volt előző életében a torony, amikor még vizet tárolt. Aki a külsejére kíváncsi, látogassa meg a blog galériáját, aki a belsejére, az meg az irodáét. Az viszont sehol nem találtuk, hogy - bár már hosszú évek óta így néz ki kívülről - mostanáig miért nem kezdték kínálni az irodákat. Aki tudja a választ, írja meg!

Ja és ha valakinek itt lesz a munkahelye, javasoljuk, hogy költözzék a szomszédos XVIII. kerületbe, a kör alakú családi házba, és akkor valóban otthonosan fogja magát érezni benne.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest iroda irodaház víztorony xix. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr61758149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ragnotti 2008.11.13. 09:39:00

Én ebben az irodaházban dolgozom, és tényleg nagyon egyedi a hangulata :) Irodákat eddig is kínáltak benne, csak nem az interneten...
süti beállítások módosítása