Csillagvizsgálónak sem lenne rossz az a XVIII. kerületi ház, amelyiket kivételesen joggal nevez exkluzívnak, különlegesnek az ingatlanos. Tíz éves, száz négyzetméteres és kör alaprajzú. Kívülről kicsit bizarrnak tűnik a zöld tetejével és a csupaüveg falával, de a felülről megvilágított körgalériás nappalinak egész kellemes hangulata van - legalábbis ezen a képen. Az aranyhalas tó, meg az alsó szinti garázs és bolt némiképp árnyalja a képet - de azért nagyon kíváncsiak vagyunk. Ha valaki ismeri vagy járt benne, írja meg milyen.

 

  

 

 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest ingatlan hirdetés ház xviii. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr33746120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

facelvega 2012.11.07. 16:07:24

Boldogult keresztapámnak volt hasonló 6 méteres belmagasságú felülvilágított nem nappalija (az nem kör alaprajzú volt, hanem hatszögforma, afféle kandallós, csupaüveges, jóízléses)fűtött kőpadlóval. Hát mit mondjak? Szép és harmonikus nem volt semmiképpen. De télen nagyon hideg volt, nyáron nagyon meleg volt.
süti beállítások módosítása