boeing.jpgFotó:Flickr/RasheedFr

Bruce Campell akkora repülőbuzi, hogy biztos vagyok benne, legszívesebben szárnyakat növesztene. (Ezt most szó szerint értettem és nem arra a régi, kissé fárasztó, mégis mókás képviccre gondoltam, amikor is a "Redbull, szárnyakat ad!"- kampányt parodizálták egy kukoricaszár-nyakú emberrel.)

Mivel szárnyakat nem növesztett, hát megvásárolt egy ócskavastelepre szánt, kiszuperált Boeing 727-es utasszállító gépet, és némi átalakítást követően abba költözött be.

Repülőgép-kecója Amerikában, az Oregon állambéli Portland agglomerációjában található.

A 64 éves mérnökember 220 ezer dollárt ölt ebbe a projektbe. Még több kép a furcsa otthonáról ezen a linken látható. Nem tudom, ehhez tényleg megszállottnak kell lenni. Az átalakítás meglehetősen puritán. Én biztos nem vágtam volna bele, még akkor sem, ha lenne ennyi pénzem.

További részletek a Yahoo News-on, és a Businessinsider.com-on. A találatért köszönet Zsuzsinak.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: repülő bizarr átalakítás portland

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr906384341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tormas Torontal 2014.06.21. 11:49:58

Inkább szemétdomb, mint otthon! Pedig jó is lehetne.

P.Boby 2014.06.21. 13:56:45

Ha már ennyit rászánt, egy lakberendezőt fogadhatott volna. Ez így nagyon semmilyen, ennyi erővel egy 200 dolláros rozzant lakókocsiban is lakhatna.
süti beállítások módosítása