IMG 0952

Minimum egy Lovasinak kéne dalszöveget írnia ebből a képből, hogy ne valami nyálas dolog jöjjön ki belőle. De hát nem gyönyörű allegorikus-szimbolikus-metaforás izé, ahogy egy kosaras autó szedi le a kihunyt szíveket és cseréli ragyogókra? Főleg, ha forró punccsal tesszük kissé romantikusabbá a látásunkat?

A fotó természetesen Bécsben készült, ahol már évek óta ezekkel díszítik ezt a hatalmas platánt a városháza előtt, de a csereberét még soha sem láttam.

IMG 0951

A képek sajnos nem a legtökéletesebbek (mint ahogy azt megszokhattátok tőlem), de sötétben ilyet sikeredett lőni. Az ide vásár slágertémája amúgy is állvány: nemre, korra, rendre és rangra tekintet nélkül nyomulnak emberek vele a tömegben, hogy szép éjszakai képeket csináljanak. Én szerencsére nem nehezítettem ilyennel az életem.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: ausztria bécs fa karácsony advent park díszkivilágítás

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr125690532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaandor 2013.12.16. 21:14:54

Nekem is épp szombaton volt szerencsém élőben a fához! Mondjuk Schönbrunn vására jobban bejött. Bár tömeg ott is volt, de mégis sokkal szellősebb, és talán olcsóbb is.

Amúgy egy dolog, hogy sok a magyar vevő, de hogy már a pultokból is többen "Jó estét!" köszönnek, az meglepett. :-) (Mármint anyanyelvileg, natürlich.)
süti beállítások módosítása