toltotolljav2[1].jpgBudapest

Máshol

Bárhol

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr994821132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olgicsq 2012.10.05. 09:20:31

a pénzbirsag jar Romaban a falatozasert temahoz: borzasztoan nem szimpatikus inzetkedes, amellett persze betarthatatlan.
ha belekenyszeritik az embereket, hogy egy uveg vizet is csak az etteremben ihassanak meg, csiliard euro + borravaloert, akkor pont azokat fogjak eluldozni, akik miatt sajatos hangulata van a varosnak: pl. a spanyol lelpcson uldogelo rengeteg fiatalt, hatizsakos turistat. aztan maradnak a gazdag nyeuropai, meg amerikai nyugdijasok a kavezokban. nekem pl eleg rosszul esett, amikor juliusban Velenceben, amikor mar regota kovalyogtuk a 35+ fokban a belvarosban , ahol szinten alig van kozteri pad, leultem egy lepcsore pihenni (5 honapos terhesen), rogton ramszolt egy gondolas arc, hogy itt tilos leulni. hat nem esett jol.

sorica123 (törölt) 2012.10.05. 19:04:03

@Olgicsq: nekem az ugrott be rögtön, hogy minden fillért megfognak, menj a drága helyekre stb. És hogy nyilván egy bunkó mindenki, és tuti, hogy szemetelni fog, ha már kint van az utcán... Kösz, római polgármesterék, csak hozzátok megyek turistának.
Velencében én ültem le utcán, és nem szóltak semmit, de lehet, hogy csak mákom volt. Meg 2011-ben volt ez, lehet, hogy ott is mostanra totálisan elszálltak agyilag.
süti beállítások módosítása