Az nem újdonság, hogy a Norc és Street View csinál fura térgörbületeket az összeillesztések mentén, de ez különösen jól sikerült. Még az árnyék is stimmel, a kocsi ívei is tökéletesek, a német autók/mérnökök szerelmesei is dicsérnék a precizitást. A tippért köszönet a Városjáró bloggerének!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest térkép fénykép gépkocsi iii. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr333284552

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Te át mernél menni vakon a Károly körúton? 2011.10.14. 12:48:49

„Az útszakasz átalakításánál nemcsak arra ügyeltünk, hogy több hely jusson a bicikliseknek és a gyalogosoknak, hanem a fogyatékkal élőkre is gondoltunk. (…) A jelzőlámpák különböző hangokkal és tájékoztató szövegekkel jelzik, hogy mikor és...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutria 2011.10.11. 18:15:53

Nézzétek meg a citadellát a google maps-on a 45°-os nézetben,nyugati irányból nézve pont igy néz ki mint a merci.Egy ilyen kiemelt objektumnál odafigyelhettek volna kicsit.

Djurika 2011.11.22. 09:03:20

Panelház-darab az égben (Szeged, Vértói út):

www.norc.hu/pano/3GyK6xDt/
süti beállítások módosítása