Nem is tennék hozzá semmit a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének posztjához, nehogy baj legyen belőle (az előző Ingatlandepóról szóló posztomat sajnos hiába keresitek az Urbanistán). Mindenestre halleluja, örvendjetek!

Csütörtökön, január 6-án a III. kerületi bíróságon ítéletet hirdettek abban a magánvádas büntetőperben, amelyet Benkő úr, az általunk vitatott internetes módszereket alkalmazó ingatladepo.com és ingatlanbazar.com atyja indított egyesületünk nemrég leköszönt elnöke, jelenlegi elnökségi tagja, Gerényi Gábor ellen. Benkő úr azt kérte a bíróságtól, hogy állapítsa meg: Gerényi a Hír TV egy januári műsorában megsértette a becsületét, és elkövette a rágalmazás vétségét azzal, hogy állítása szerint ezek az ingatlanhirdetési weblapok a felhasználók feledékenységére építenek.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hirdetési oldal

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr832569289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása