DSC 0071

 

Bár falra hányt fotonoknál azért több kellene szegény Várkert Bazár - Budapest szégyenének -, megmentésére, mindenesetre szépek azok a képek, amiket Dzsilla küldött a 7ed7 legutóbbi akciójáról. A rendezvényről és a hozzá kapcsolódó ötletelésről bővebben itt, még több kép alant:

 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: vár akció fényfestés i. ker várbazár

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr192347382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2010.10.05. 20:36:26

Szerintem is szép :)
Lehetne már ingyenes az áram..akkor nagyobb szerepe/több értelme lehetne ennek a "fényfestészetnek".

goumba 2010.10.06. 09:39:24

jaj, én a magam részéről rettenetesen unom már ezt a várkert mizériát... ronda, hülye és értelmetlen építmény, amit valami túlbuzgó hivatalnokok egyszer bezárattak, mert állítólag balesetveszélyes. hát kérem szépen, bontsák már le az a pár tucat semmire se jó, semmi haszna bugyuta oszlopocskát, amik örökké készülnek ledőlni, dúcolják alá amit alá kell dúcolni, oszt nyissák már ki a szétrohadt ajtókat!

MagyarZizzi (törölt) 2010.10.06. 09:40:09

Tényleg szép. Ha mindig éjszaka lenne, maradhatna így, és nem látszana, hogy egyébként milyen rusnya szegény Várkert Bazár. De kezdek attól félni, hogy előbb lesz örök éjszaka, minthogy felújítanák...

dzsilla · http://budapestkirakat.blog.hu 2010.10.06. 13:25:43

hát tényleg balesetveszélyes amúgy. meg nemtom mit keresnek ott azok a homoknak tűnő szemétdombok.
azzal nem tudok egyetérteni, hogy csúnya, mert egyébként még így romosan is szép.

budailakas · http://budailakas.try.hu 2010.10.06. 20:47:30

Ez hihetetlen hogy nem tudnak kezdeni semmit ezzel a Várkertel... én úgy tudom hogy 2011 dec 31 a határidő és a világörökség leveszi a kiemelten veszélyeztetett listáról mert addig kaptunk haladékeot.... időnként felröppen valami de semmi érdemleges nem történik. Egyébként mint ott lakó meg kell jegyezzem ahhoz képest hogy le van zárva meglepően nagy élet van ott, ho, ez hol az hol ezért hol azért motoszkál ott.... csak éppen az nem mehet be akit érdekelne hogy még mi maradt bent... pedig pár éve elkaptam egy srácot aki kimászott a kerítésen és eszméletlen képeket mutatott a gépében a belsejéről, viszont utoljára olyasmit láttam hogy festegetik fehérre...............

Quick_6 2010.10.09. 12:23:10

Könyörgöm, ne pláza legyen belőle!
süti beállítások módosítása