Az év eleji döcögést egyelőre ingatlanhirdetésekkel, sőt ezekhez kapcsolódó kommentekkel szeretném kibekkelni, de ígérem lesz még Urbanista-tavasz. Mondjuk eszterencs sztorija bármikor megérne egy posztot:

a környékünkön másfél éve hirdetnek egy kivülről ronda, ám belülről kellemes lakást. ismerem a lakást, szerintem csak azért nem lehet eladni, mert kivülről tényleg nagyon kopott a társasház. anno rosszul vakolták be...
És mit csinál az ügyes ingatlanos? lefényképezte a mi házunkat... ami kivülről is szép, igaz, eladó lakás egy darab sincs benne. Ámde a fotó alapján elkezdtek hozzánk becsöngetni, hogy érdekelné őket az az olcsó lakás... hülye ingatlanos, aki ilyesféle átveréssel próbálkozik.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: ingatlan hirdetés ingatlanos

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr411647516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dariengo · http://dariengo.blog.hu 2010.01.05. 22:54:24

Zuglóban meg egy újabb csoda van készülőben...

Dariengo · http://dariengo.blog.hu 2010.01.06. 09:02:38

@~dá~: csak láttam, és nem tetszett. A Vezér úti "palota" modern megfelelője. Majd lefényképezem, amíg nincs bevakolva.
süti beállítások módosítása