~dá~: Kép088

Ingatlanos falfirka. ismertek furcsa hirdetéseket Lesley a 8ker bloggere (és az Urbanista egyszemélyes író-olvasó találkozója) ezúttal egy furcsa lakáshirdetést talált. Nem a neten, ahol a gyarló ember ugye ilyesmit keresni szokott, hanem kinn, a való világban. Mint írja:

"A mellettünk lévő iskola falán több helyen is fel van írva egy eladó lakás. Azt nem tudom, mikori, de hogy sokáig marad ott, az biztos. Érdekes keretet ad a fal díszítése neki."

És tényleg. Ismertek ennél furcsább lakáshirdetést? Például mint amikor egy mérnök szendvicsember-rikkancsként árulta saját kéglijét a kávézók teraszán?

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hirdetés graffiti

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr711102281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thyles (törölt) 2009.05.05. 14:37:11

az Asbóthban, az Örkény művészbejárójával szemben működik egy turistákra, üzleti utazókra specializálódott rövid távú bérlet, és a ház bejáratánál alkoholos filccel a falra föl van firkantva, h "exquisite rentals" vagy vmi ilyesmi, no és persze egy mobilszám :)
süti beállítások módosítása