Orosz Péter: Nem mindenki kedveli Lord Fostert

 

Menetrend szerinti késéssel itt vannak az elmúlt hét képei az Indafotóról. Kivételesen nem budapesti, hanem londoni fotóval kezdjük, de ez a "Nem mindenki kedveli Lord Fostert" címú kép annyira tetszett, hogy talán megbocsájtjátok. Lassan kezd magára találni a Bp Butik hét képei rovata is, bár azért annak még elkelne egy kis segítség, hogy olyan erős válogatást állíthassunk össze ott is, mint például ez itt alant:
 

popcornplayah: CM 2009
Bizsu60: Melóból,... melóba
ildikoo: nem adom fel
ildikoo: betekintés
azegbenbalvan: Őrség
azegbenbalvan: háztörő
Bokor Istvan: Fat Mo's
sisy: Szobor
kékbéka: Lomtalanítás2
kxkari31: Kép 271

 

A fotós neve és a fénykép címe, mint eddig is megszokhattátok, a kép fölé úsztatott egérrel olvasható, rákattintva pedig a kép oldalára juttok, ahol megnézhetitek ugyanazt nagyobb felbontásban + a szerző többi feltöltését is.

Kerüljön ide és a jobb oldali fotódobozba a Te képed is! Címkézd Urbanistának fényképeid az Indafotón. Részletek.

Ne feledjétek, tesóblogunkon, a Bp Butikon is elindult a hét képei sorozat. Szóval, ha egy nyájas fotós ruhás-boltos-öltözködős-próbababás-plázás fényképet tölt föl az Indafotóra, legyen olyan szíves egy bpbutik címkét akasztani rá! Köszönjük, szolgálati közlemény vége.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hét képei

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr831088764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása