A kies Társasegyháza (korábbi nevén Zugló) szívében épül ez az új épület - mely a látványtervek alapján nem is néz ki rosszul a maga nemében. ÁV azonban, aki a figyelmünkbe ajánlotta a projekt honlapját, észrevett néhány kamuígéretet, meg egy plusz "szomszédot", amelynek nem biztos, hogy minden odaköltöző örülne.
Íme:

Kedves Urbanista,

érdemes megnézni ezt a házat, és a róla szóló rizsát
http://www.freeweb.hu/properon/ingatlanelhelyezkedes.html
A személyes kedvencem a NETTÓ 380eFt/nm ár, illetve a patakparti sétányról és kerékpárútról szóló kitétel - itt lakom a közelben, és hát tanúsíthatom, hogy se sétány, se bringaút nincs, van viszont szép nagy elektromos távvezeték, a ház Rákospatak-parti frontjától úgy 30-40 m-re :) találtam is az építkezés fotói között egyet, amin látszik a távvezeték: http://www.freeweb.hu/properon/image/epulo/20081105/simpleviewer/images/03.jpg
És van zaj is, mert ott halad a 62/69-es villamos és az 5-ös busz, vagyis a közlekedés végül is jó. Ha jön a 62-es, akkor pár perc a Bosnyák, de gyalog - bár a hirdetésben ez szerepel - semmiképp... Viszont két lakást már eladtak, egyet meg lefoglalóztak a honlap szerint.

üdv:

ÁV

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest hirdetés társasház xiv. ker erzsébet királyné útja alsórákos rákos-patak

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr77854934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

airdace · http://metamorfozisok.blogspot.com 2009.01.03. 13:30:13

Annyi igazság van csak a dologban, hogy a patak házhoz képest túlsó, nem igazán forgalmas partja biciklis útvonalnak van kijelölve (és egyes más szakaszokon valóban bringaút). Még talán bringás jelzőlámpa is van.

avc 2009.01.04. 18:32:43

nincs bringás jelzőlámpa, semmilyen jelzőlámpa nincs ott, se autós, se villamosos, se gyalogos

avc 2009.01.04. 18:35:10

...és a valódi bringaút csak a csömöri útnál kezdődik, majd elhalad a paskál park mellett és folytatódik a füredi ltp felé

sétálni, és bringázni persze lehet, de attól még nem sétány és bringaút

najmanna 2009.07.29. 10:33:34

mentségükre: jól megtermett bambuszokat ültettek a lépcsőház előtti "erkély"-re.
süti beállítások módosítása