srobbin: industry2

"Biedermeier komód - 90 ezer Ft - özv. Gasparevics Gyuláné lakásából lopva." Nem tudom mennyire számítana enyhítő körülménynek, ha forrásmegjelöléssel kínálnánk a betöréssel szerzett cuccot egy antikvitás kirakatában. Mi mégis ezzel áltatjuk magunkat, mikor rendszeresen az indafotóról nyúljuk a képeiteket - igaz becsülettel feltüntetjük a szerzőket, meg belinkeljük a forrást. Most azonban még pofátlanabbak leszünk, mint eddig és arra kérjük olvasóinkat, segítsenek ellopni nekünk a képeiket!

Első körben ezt is az Indafotón kezdjük meg, mégpedig a következő módon. Aki valamilyen városos, épületes, ingatlanos, lakásos fotót tölt föl magának, az odabiggyeszt a képére egy "urbanista" címkét, amitől a fotója automatikusan belekerül a jobboldali sávban futó képdobozba. Ha itt töltitek fel, a kép automatikusan kap egy ilyen jelölést. Természetesen a kép leírásába mindenki nyugodtan belinkelheti honlapját, hirdetését, blogját. (Ha idővel túl sok pucér nős, cuki cicás vagy Pityesszel és Hajnival a karácsonyi céges bulin típusú kép bukkanna föl, akkor kénytelenek leszünk szigorítani a szűrőn, de egyelőre bízunk az Urbanista-olvasók legendás jófejségében.)

A beérkező fotókból - meg persze más Indafotón keringő képekből - hétről hétre készítünk egy összeállítást az Urbanistán, amelyben azokat mutatjuk be, amelyeket a legszebbeknek vagy a legérdekesebbeknek tartunk. Amíg el nem kezdtek címkézgetni, addig kénytelenek leszünk mi vadászni az elmúlt bő hét terméséből. (Szerzők és képcímek, mint eddig is megszokhattátok a kép fölé úsztatott egérrel olvashatók, rákattintva pedig a fotós oldalára juttok, ahol megnézhetitek ugyanazt nagyobb felbontásban + a szerző többi képét is.) Íme:

ildikoo: téli reggelen
srobbin: industry2
Szépreményű: DSC 0035
rzsuzsu: Újpalota
I\\/I4R[ł: Lovaskocsi
ildikoo: koronája gyökere(?)
ildikoo: besütött a nap
mmit: Rákóczi út
kxkari31: Az utca zenésze

 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: fénykép hét képei

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr38811708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása