Keszei István képen látható műve nyert az Öko-Kord és a MOME közös szelektívhulladékgyűjtő-pályázatán, melyről már többször is írtunk. Hogy az internetes szavazásra mennyire hatott, hogy pont ez a modell szerepelt a felhívás illusztrációjaként is, azt nem tudjuk, mindenesetre jól néz ki. Gratulálunk! Bízunk benne, hogy hamarosan megjelennek a közterületeken is az új gyűjtők. A pályaművek és az azok alapján készült makettek megtekinthetők a Desidea Studioban „A hulladék helye” című kiállításon (1061 Budapest, Paulay Ede u. 25-27. H–P 10.00–18.00, Szo 10.00–14.00), és egyelőre az Öko-Kord honlapján is. Reméljük a makett is újrahasznosítható anyagból készült, és ha a kiállitás után már nem kell, szelektíven dobják majd ki. Bővebben: greenfo.hu

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: verseny hulladékgyűjtő formatervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr98710167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kegyetlen 2008.10.14. 10:18:43

Egy dologgal nyert, ennél jobban dominál a jelzés, h mit dobjunk. És jobb ma egy fotó sok üvegről, mint holnap egy stilizált rajz egyetlen üvegről. Ez mé nem jutott más eszébe?
süti beállítások módosítása