Téglának írták, közben panel? Nyugodtnak ígérték, de egy fitneszteremből nyílik? Azt állították, csendes, de kiderült, hogy a főbérlő Paksi Endre? Megszoktuk, hogy átvernek minket, pedig nem csak kamuhirdetéseket találni a neten! Vannak akik kendőzetlenül beismerik, hogy ronda lakást árulnak. Itt van például egy kertes ház, ami nem is néz ki olyan rosszul a leírthoz képest - nagy hátránya, hogy szokatlan módon muszáj érte pénzt adni.

Felüjítandó családi ház, amely kivül csunyább, mint belül. Parketta, járólapos. Tégla épület. Terasz 6 m2, Pince 8 m2. Fürdőszoba WC-vel közös . Szobák méretei: 30-12-10 m2. Igaziból kétszoba, előszoba. Minden képpen a mai kor igényeinek megfelelően átalakítást érdemel. Sashalom határában, Rákosszentmihályon található, csendes családi házas övezetben. Jó közlekedés. Várom megtekintő látogatását, az ingatlan azonnal átvehető, kifizetés kötelező.

Nem kertel ennek a lakásnak az eladója sem:

Orczy tértől 5 percre ronda, de rendezett társasházban teljesen felújított, gázcirkós, légkondis, jó beosztású, utcai, világos, 42 nm-es, 2. emeleti, lift nélküli öröklakás.

Itt egy kis megszemélyesítéssel oldja a rútságot a kedves hirdető:

Talán egyszer belémszeret majd valaki!!!Most még csúnya vagyok, de várom leendő tulajdonosomat, aki kicsinosít és lakályossá tesz!

És Ön? Botlott már bele hasonlóba? Esetleg adott már föl ilyet? Küldje el az Urbanistának!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest ingatlan hirdetés lakás lakóház viii. ker ii. ker xvi. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr65703080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása