~dá~: 100 0440Ahogy óvatlanul sétál végig az ember az Andrássy úton, hirtelen egy hatalmas betonfalba ütközik. Első pillantásra egy újabb street-artos Fidelitas demonstrációnak tűnik, de aztán kiderül, hogy a felirat valójában Fidelio. És nem a kormány ellen, hanem az Operaház mellett (illetve előtt) tüntet. Valami kongós könnyű anyagot (furnér?) betonosítottak, aztán ráfújták az opera címét és kikötötték a dalszínház elé a járdára. Ennyi. Jó reklám. Akinek mond valamit a címe, az még talán jegyet is vesz rá... (Több fotó a képre kattintva)

Aki ide akar költözni, az bármelyik webes ingatlanoldal szabadszavas keresőjébe írja be, hogy "operára" (értsd rálátással), és ez garantáltan közeli helyeket dob ki. (Az "operánál" és az "operától" is sok eredményt hozhat, mármint hogy x percre, de akkor számoljunk az ingatlanhirdetések kötelező percszorzójával.) Vehetünk ide nyíló 260 nm-es óriáslakást 390 millióért, de 78 nm-es már negyvenmillióért is az ölünkbe pottyanhat. Nyitott ablaknál minden évben más repertoárt tanulhatunk meg kívülről - idén például a Fideliót. Tényleg, aki ott lakik, az mennyire hallja az előadásokat?

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest hirdetés reklám street art operaház vi. ker aki ide akar költözni belső-terézváros

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr7670589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2008.09.19. 09:34:18

Találós kérdés: Mi hiányzik már vagy egy éve az Operaház elől? A helyes megfejtő nyereménye, hogy személyesen jelentheti be a hiányt a felelős Zrt-nél. :))
süti beállítások módosítása