Kiss Norbert

Megszületett a végeredmény az ELMŰ-ÉMÁSZ és az Urbanista közös játékának a Városkapcsolónak a döntőjében. Bár műfaji korlátok nélkül írtuk ki a versenyt, meglepő és örvendetes, hogy több selejtezőre elég írott anyag is érkezett - sőt egy vers a legjobb három közé is bekerült.

Elképesztő csatában, 504 lájkkal lett első Kis Norbert cím nélküli fotója (lásd fenn - hamarosan megkérdezem a szerzőt, pontosan mit is ábrázol a kép, mert csak tippjeim vannak*), míg Deák László Olivér Vigyázz behálóz a tudomány című verse alig néhány szavazattal szorult a második helyre, 500 lájkkal. (Sőt percekkel később meg is előzte őt, ami jól mutatja, milyen fej-fej melletti harcról volt szó.)** A harmadik helyezett Vigházi Kamilla Budapest nappal című képe lett 465 lájkkal. A többi 9 döntős művet itt találjátok

Ahogy ígértük, minden döntőbe jutott ajándékot kap az ELMŰ-ÉMÁSZ jóvoltából. Az első három helyezett jutalma 30, 20 és 10 ezer forintos vásárlási utalvány az egyik műszaki áruházláncban, a többiek hatezer forint értékű energiatakarékossági dobozt kapnak, tele mindenféle hasznossággal.

Hamarosan egy külön szubjektív poszttal is jelentkezem, amiben leírom nekem melyek voltak a kedvenceim.

Minden nyertesnek és indulónak gratulálunk, köszönjük a játékot!

*Frissítve: Mint megtudtam, egy Müpánál lefotózott talajlámpa van a képen.

**Frissítve: Tekintettel a rendkívül szoros, sőt igazán pontosan meg sem ítélhető eredményre, a versenyt támogató ELMŰ-ÉMÁSZ úgy döntött két első helyet ad ki. Köszönjük!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: városkapcsoló

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr774881542

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.31. 14:33:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása