Idén is kiosztják a Média Építészeti Díját, ahol lelkes, valamint lelketlen médiamunkások ítélik oda díjukat a legjobb építészeti tervnek és a legjobb megvalósult épületnek. Az egészet egy nagy közönségszavazás előzi meg, a zsűri a legtöbb szavazatot kapott 7-7 projekt közül választ azután. A döntőbírák közé idén tévedésből az Urbanista blogot is meghívták, úgy hogy novemberig kénytelen leszek megtanulni, mik azok a kubusok! A regisztráció már el is indult, részletek az alábbi közleményben:

 

Már mindenki tudja, idén  újra Média Építészeti Díja! Immáron hatodik alkalommal várjuk az építészeket terveikkel és pályázati anyagaikkal a Trafóba, ahol megmérettetnek a zsűri és a közönség előtt.

A részvétel feltétele, hogy a közönség is jónak találja a műveket és beszavazza a 7 legjobb terv illetve a 7 legjobb épület közé. Viszont a megmérettetés regisztrációhoz kötött, és természetesen publikáláshoz.

A feltételek adottak: elindult a Média Építészeti Díja honlapja és a regisztráció.

Akik még nem publikáltak az építészfórumon, még 2010. szeptember 13.-ig beküldhetik anyagaikat a szerkesztőségbe, az editors[kukac]epiteszforum.hu címre.

Akik már publikáltak 2010. szeptember 20.-ig regisztrálhatnak az oldalon a cikk node számával.

Továbbra is várjuk a terveket, megépült épületek fotóit, leírásait, végzős egyetemisták diplomamunkáit 2010. szeptember 13.ig! 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: média verseny díj építészet

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr32229052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsilla · http://budapestkirakat.blog.hu 2010.08.17. 21:55:57

ha kérdezik mondd, hogy valami kocka... :)
süti beállítások módosítása