Valószínűleg nem az első budapesti éveiben, de még a nagy bizniszek felfutása előtt lakhatott itt Pataky Attila - ha egyáltalán itt lakott, no de soha ne kételkedjünk az ingatlanreferensek szavainak igazságtartalmában. A lakás egyetlen különlegessége, hogy a fürdőszoba közepére tették a kádat, talán ez ihlette a Kör közepént. 

Íme a hirdetés:
 

VI. kerület Vörösmarty-Aradi utca sarkán egy 130 nm-es 2. emeleti saroklakás eladó. A házban idén kezdődnek a felújítások, egykor Pataky Attila lakott benne. A lakás hatalmas (61 nm-es) nappalival, egy hálóval, egy kis gyerekszobával rendelkezik. A fürdő modern megoldásokkal van ellátva (üvegfalas, középen a kád). Nagy belmagasság, szalagfűtés. A lakás 2 éve lett felújítva. Légkondi, napfényroló..stb. Az ár irányár!

41 millió és talán a hely szelleme meghozza a sikert a kedves vásárlónak is: "Sikerüljön minden, mint a Pataky Attilának!"

A tippért köszönet Attilának (hm... hm...) és ha valaki érdekes ingatlanhirdetésbe botlik, jelezze az Urbanistának!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest hirdetés celeb lakás vi. ker belső-terézváros

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr23782354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IngatlanosFigyelő · http://ingatlanosfigyelo.blog.hu/ 2008.11.22. 09:46:03

Fantasztikus mondat-összetétel:) "A házban idén kezdődnek a felújítások, egykor Pataki Attila lakott benne." Grétsy László meg szégyenkezve visszaadja a diplomáját, mi?
süti beállítások módosítása