Piroska0127: Az Operaház szfinxe

Kambekk egy kérdést fűzött a Fidelio-reklámos postunkhoz. Sőt még nyereményt is felajánlott a helyes megfejtőnek. Mivel azonban nem érkezett rá válasz, gondoltuk, közzé tesszük itt is. Valami ugyanis szőrén szálán eltűnt az Operaház elől...

Mi hiányzik már vagy egy éve az Operaház elől? A helyes megfejtő nyereménye, hogy személyesen jelentheti be a hiányt a felelős Zrt-nél. :))

Egyúttal megkérjük, hogy ha 48 órán belül nem jön megfejtés, legyen már szíves megosztani velünk a helyes választ, mert szégyen szemre mi sem tudjuk. Köszönjük!

Frissítés: Kedves Kommentezők! Képünk csak illusztráció. Ez más sajtótermékeknél esetleg azt jelentené, hogy a fotón nem a budapesti operaház, hanem mondjuk a moszkvai nagycirkusz van, nálunk pusztán arra utal, hogy ez a dúskeblű szfinx bár ott van, nem biztos hogy köze van a rejtélyhez.

Frissítés 2.: Kambekk közzé tette blogján a megfejtést. Aki feladta a tippelgetést, kattintson ide!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest andrássy út operaház vi. ker belső-terézváros

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr78675726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vwang 2008.09.22. 14:29:43

kuka? zebra? parkolóóra?

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2008.09.24. 21:33:35

Elárulom: Egy kandeláber hiányzik a bal szélről. Egyelőre sem az operaház, sem az ELMŰ sem opedig a BDK nem resagált a kérdésemre. Úgylátsziik csak engem izgat :( Rohad ez a város hölgyek urak, rúgjunk bele mi is egyet. Holnaptól pl szemetelni fogok. Kitérdekel nemigaz?
süti beállítások módosítása