columbo_1394962188.jpg_1200x1600

Ez persze előfordul más szobrokkal is, de szegény Falknak a fején van a keze és a szivarja is, mint arról írtam is. Szóval valóban a fejére tenni csak olyan trükkökkel lehetett volna, mint a Köztérkép-pólókat a táncoló lányokra. Így aztán úgy néz ki szegény hadnagy, mintha a sapkája alatt vakarászná a fejbőrét, amitől egy kicsit csöves hangulata lesz a figurának. Bár a kövér kutya a félig rágott almával némileg ellensúlyozza a csóró nyomozót.

Kösz a képet CsakMintTe!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr145864229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyurma73 · https://plus.google.com 2014.03.16. 11:42:07

El is vihették volna a szinesfém gyüjtők.

calealenta 2014.03.16. 18:44:32

Az a kövér krinolin kizabálja a vagyonából szegény Kalambó bácsit.
Amúgy meg idétlen, pedig semmi rongálásszerű nincs benne. De valahogy mégse elég vicces ahhoz, hogy vicces legyen. Egy előnye, szemben azzal, mikor bugyit festenek az aktszoborra, hogy nem kell sikálni...
Amúgy meg Gyurma: rézből van, aki csak a rezet fogja fel a dologból, az simán bekörnyékezheti egy fűrésszel szegény szobrot. A Szigeten Madáchot hordják szét rendszeresen. Gratulálok hozzá, azért ahhoz kell egy emeletes bunkóság, hogy nem elég, hogy lop, de még annyi sincs benne, hogy heló, ez egy szobor. Biztos van olyan "vasazó", aki nem lop szoborfejet:)
süti beállítások módosítása