Budapest

Máshol

Bárhol

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr275770369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rátonyi Gábor Tamás · http://bpxv.blog.hu/ 2014.01.19. 14:22:15

Bár tudom, nem itt kellene jelezni, hanem az Indexnél, vagy az I. kerületi önkormányzat oldalán, de nem ez volt az első kültéri mozgólépcső Budapesten, hanem az, ami az Úttörővasútnál működött 1956-tól. Sajnos a ma már gyermekvasút névre hallgató csoda honlapját megújították a közelmúltban, és jó webes szokás szerint ezzel egyidőben az összes régi tartalmat kidobták a francba, de a Google még eltárolta az erről szóló régi cikket:

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:RtAFG1id39MJ:www.gyermekvasut.hu/page.php%3F135See+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2014.01.19. 15:03:09

@Palotabarát: nekem is eszembe jutott, sztem a kollégák ironizáltak :) azért van számmal az egyes és azért van csupa nagybetűvel írva a neve - szóval a hiba az önkorinál van ;)

Vaandor 2014.01.23. 14:24:25

"Egyedi építési szabályzata lesz a Városligetnek"
Így kell szépen megfogalmazni, hogy "Papcsák elkótyavetyélte, mi meg beépítjük, és szarunk
mindenkire."
süti beállítások módosítása