Bár magam is jobban szeretem az olyan blogokat, képeket, amelyek a főváros szebbik arcát mutatják be, néha nem árt azért szembesülni azzal, hogy nem minden élő látványterv nálunk sem. Főleg egy ilyen szépen szerkesztett online könyvben, mint ami a Checkpoint Charlie blogon jelent meg. 

Nem csak rondaságok vannak benne, de azért zömmel azok. Szerencsére azért ennél jobbak az arányok a városban - ami persze azon is múlik, kinek mire van inkább szeme. 

Mindenesetre ez az online könyv jó ötlet. Egy galériában biztos, hogy nem pörgettem volna végig 140 képet - így viszont szinte fel se tűnt. Akit érdekel, annak érdemes inkább nagyban végignéznie.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest könyv fénykép

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr25133590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kolbasz 2013.03.14. 10:38:55

Nem csúnya a város! Ilyen. Szomorúan szerethető.

hatja 2013.03.14. 11:03:20

egyébként meg egész lightos pl. a felkapott olasz városokhoz képest mint Velence. talán nem is lenne az igazi, ha olyan steril lenne mint a szentendrei skanzen.
süti beállítások módosítása