Elég ijesztő szilveszteri kép és videó került fel a figyiaron.tumblr.com blogra. Ahogy a szerző nem a legszebb szavakkal, de teljesen jogosan írja:

"nem csak egy költségvetési hiány mennyiségű büntetést lehetett volna itt beszedni, amiből a fél kerületet meghívhatták volna egy sörre a szimplában, vagy ültethetnének egy fasort bonsaiból, nem. hanem hogy ráadásul ezt azzal a városháza parkkal művelhette a sok seggfej, ami 3szor nagyobb lehetne, ha a városvezetőink nem ragaszkodnának egész évben ahhoz, hogy szaros autóikat ingyen parkolhassák a fal másik oldalán."

 

 

A legdurvább, hogy a videón olyan katonás rendben állnak az autók, mintha csak odaterelték volna őket. Épp amikor azon megy a huzavona, hogy meg kellene végre növelni a park területét.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr204995651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elendem 2013.01.03. 13:33:17

Szilveszter éjszaka az utcán sétáltam én is. Járt a metró, remekül lehetett közlekedni villamossal, busszal, taxival. Teljesen fölösleges volt autóval jönni a belvárosba.

fovarosi.blog.hu · http://fovarosi.blog.hu 2013.01.03. 13:38:24

@elendem: De akkor nem tudtak volna részegen vezetni.

é̶̸͜͠r̀͜͡d̷̸͟͠e̴̢͠͏k̨͘͢͠e̶̕͞s̵̷̛ 2013.01.03. 14:03:27

Hát igen ez a bosszantó. Bejelentesz valamit (akármit, bármit), amiért simán kibaszhatnának egy ötvenezres büntit (fejenként) és még kijönni is basznak. Kvalitás!

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2013.01.03. 14:11:07

azt mondják, még mindig ott áll egy része - oda kéne bilincselni, vagy elvinni a vérbe, most már van lopós autó megint, nem?

Málna Fagyi 2013.01.07. 22:01:05

Mi kerületi lakos ként,-betelefonáltunk ,mert pár nappal szilveszter előtt is ez volt már a helyzet.Sőt valahányszor bódék' épülnek oda hétvégére, az árusok lazán és minden óvatosság nélkül autóznak a parkban mondván hogy az árujukat szállítják és még nekik áll feljebb.Miután kétszer is telefonáltunk kimentek a rendőrök és annyit tettek csak hogy körül néztek,azután el is mentek minden intézkedés nélkül.Csak azután történt változás hogy ez a cikk és videó megjelent! Úgy hogy köszönjük!..és szomorú hogy csak így lehet valamicske eredményt elérni.
süti beállítások módosítása