"Útban a Vekeri felé" - forrás: Képhatás blog.
A nap képe: bájos lángosos megállítótábla
2012.10.14. 11:02
Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:
Címkék: debrecen felirat vendéglátóhely
A bejegyzés trackback címe:
https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr174847427
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Gaspar Gil y Pollas · http://www.kulturtapas.com 2012.10.14. 12:58:33
Mondjuk ez tényleg rendben van: rövid, pontos, lényegretörő. :)
......................
www.kulturtapas.com
......................
www.kulturtapas.com
ottomoll 2012.10.14. 13:54:00
@Gaspar Gil y Pollas: A Vas utcai gyrosos jut eszembe(Coolbud vagy valami ilyesmi). Gerilla marketingnek tűnő leállított tábla hiredette a Rákóczi úton, hogy "Az év legjobb gyrosa".Ráadásul 450-ért (már itt gyanusnak kellett volna lennie). Üsse kő-gondoltam-kipróbálom. Nem kellett volna... A "remekmű" szagától is a hányás kerülgetett. Szerintem valami dögkútról, vagy más kétes helyről származó húsból készülhetett. Szó nélkül-jól látható mozdulattal- dobtam vele egy 3 pontost a kukába, és távoztam. Remélem azóta az ÁNTSZ bezáratta a helyet. Valaki nem futott bele?.
öcsibácsi 2012.10.14. 18:00:22
Hát ezt a lángogost ismerem a Hosszúpályi felé vezető út mellett.
Ha akarsz osztályon aluli lángost enni, akkor menj ide. És még drága is ahhoz képest, hogy milyen környezetben fogadnak
Ha akarsz osztályon aluli lángost enni, akkor menj ide. És még drága is ahhoz képest, hogy milyen környezetben fogadnak
FrundsbergW201 2012.10.14. 18:40:22
Jó lángost Kecskeméten lehet enni a Gokart pálya melletti piacon. Ha arra járok nem hagyom ki soha!
standup 2012.10.14. 20:54:30
A Sárkány Centernél láttam az alábbit: "Kurva jó sütink van!" - pékség előtt :)
ottomoll 2012.10.14. 21:10:57
@öcsibácsi: Ettől tartottam. Egyébként állítólag a legkirályabb lángos a római parton található. Érdekessége, hogy nem sima olajban,hanem kókusz(vagy pálma?) olajban sütik, és ezt kevésbé szívja be a tészta. Sokféle feltéttel kínálják. Egyfajta hungarian pizza:))
replayxx 2012.10.14. 23:19:20
Közönséges altesti humor mint marketing? Gondolom, hogy a célközönséget jelentő primitív prolik nagyra értékelik! Pedig ez valójában rendkívül szánalmas.
zsírvezér 2012.10.15. 02:26:33
@ottomoll: És szinte mindenhol a pálmaolajat használják, mivel nehezen oxidálódik, így sokáig, 2 év a gyártástól számítva, eláll. Sütés utáni szűrés esetén felhasználhatósága lényegesen meghaladja a napraforgó étolajét,szóval nem kuriózum az, csak ruppóbaszás, de hát mást ne is várjunk egy lángossüttő kisiparostól...
a_tom 2012.10.15. 06:58:23
Van ahol tényleg azzal keverik az ételt, nem kézzel vagy fakanállal.
Mondjuk az meglep hogy reklámozzák :)
Mondjuk az meglep hogy reklámozzák :)
ottomoll 2012.10.17. 18:18:54
@zsírvezér: Nem tudom pontosan, hogy miben sütik, de azt igen,hogy egész másban, mint sok helyen, és nem vészesen drágább,mint más helyek.
Radu (törölt) 2012.10.19. 19:15:48
@zsírvezér: a pálmaolaj drágább, mint a sima étolaj. És az a lángos ami pálmaolajban sült tuti jobb, mint ami simában sült!