Teljesen átalakult az Erzsébet tér. Az Akvárium klub mellett már a szezonnyitó óta gombamód szaporodnak a kiülős helyek, most azonban egy színes sátor is erősíti a nyári fesztiválhangulatot. A Nikon ProfilPimp sátra a felhőtlen szórakozást kínál, ráadásul nagyon hasznos szolgáltatást nyújt a facebookozók számára. Profilt pimpel, egészen pontosan borítóképeket gyárt - egy profi háttércsapat segítségével.

A közösségi háló egyre hangsúlyosabb társadalmában kulcsszerepet kapott a borítókép. Mutasd a profilod, megmondom ki vagy! Csakhogy egy igazán kifejező, ötletes vagy egyéni kép elkészítése szakemberért kiáltó feladat. Ezt az űrt tölti most be a Nikon COOLPIX márka, amely ezennel színes világát a felhasználók szolgálatába állítja.

nikon-akva.jpg

A ProfilPimp sátor ugyanis egy profin bevilágított greenboxot rejt, amely előtt mindenki kedvére és választása szerint pózolhat egy szakavatott fotós instrukciói alapján. Dívák, hősök, legendák kelhetnek életre a megfelelő háttérképek, kellékek, illetve a hozzáértő szakemberek segítségével. Mindössze néhány perc alatt bárki azzá válhat, akivé csak akar – a borítóképén.

nikon-akva2.jpg

Ez még nem minden, mert a Nikon játékot is indított: a küzdelem COOLPIX fényképezőgépekért folyik a helyszínen készült és az online változatban elkészíthető borítóképek között. A csapat július 31. és augusztus 4. között naponta délután egytől éjfélig várja látogatóit az Erzsébet téren.

Ha valaki lemaradna róluk, nem marad ki semmi jóból, mert a Szigeten is ott lesznek, ahol ráadásként még egy felfrissülést ígérő chillout részleggel várják a hőség elől menekülő fesztiválozókat.

Részletek: www.nikonjatek.com

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest pr fesztivál belváros v. ker erzsébet tér

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr684691739

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.03. 11:30:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kovacsferenc123123 2012.08.03. 15:16:47

jaj ne már itt is PR posztok? nincs semmi, ami jobban rombolná egy blog hosszú idő alatt felépített értékét. nem éri meg. lásd városban blog.

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2012.08.03. 16:58:59

@markusbenjamin: na ja, de mentségemre legyen szólva, hogy ott egy bazi nagy x a címben, dőlt betűvel van szedve az egész és a végén ott a PR-címke. szal nem valami sunnyogós rejtett szponzorálás ez, hogy fú de meglepődtem, mit találtam az akváriumnál :) sztem egy nyíltan vállalt hirdetés nem ront a blog megítélésén, sőt: azt mutatja, hogy itt elkülönül a pr és a blogtartalom :)

kovacsferenc123123 2012.08.03. 17:01:39

jó, hát mindenképpen jobb, mint a sunyulás, nem is az attitűddel van a bajom, csak egyszerűen ront egy igényes blog összképén. de a te blogod, te döntésed, én valójában nem tudhatom, hogy megéri-e vagy sem (ezért inkább vissza is vonom, hogy nem éri meg, nem tudom). csak annyit tudok jelezni, hogy nem tartom pozitív fejleménynek.

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2012.08.03. 17:04:54

@markusbenjamin: kösz :) én nekem most nagyon jól jött, de jól esik ám, h aggódsz a blog megjelenéséért (és ezt tényleg minden irónia nélkül, őszintén mondom). szal azt is kösz!
süti beállítások módosítása