Budapest

Máshol

Bárhol

(+tipp: Bálint, Fidó, Sadia. Kösz!)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr693572166

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Navracsics ismerőse a Gödör új programigazgatója 2012.01.20. 10:44:12

A jelenlegi vezetés és az új programigazgató közti veszekedéssé fajult a Gödör Klub leköszönő vezetőinek sajtótájékoztatója. A Gödör Klub új neve várhatóan Akvárium Klub lesz. A sajtótájékoztatón a közönség soraiban ülő új programigazgató kijelentette,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2012.01.19. 11:53:36

Szerintem nem a klubot, csak az üzemeltetőt. Az én olvasatomban annyi történt, hogy amikor lejárt a szerződés az egyik párthoz hűséges emberrel, akkor a másik párthoz hűséges ember kapta meg a helyet gebinbe. Még két hónapot rá is húztak, hogy össze tudjon csomagolni. Ahhoz képest, amit az elmúlt húsz évben lehetett tapasztalni (estéről reggelre ott voltak a droidok, és be sem engedték az üzemeltetőt az irodájába), ez nem is extrém.
Ez ugyanolyan vihar a biliben, mint amikor borosbocskorék tüntetést szerveztek, hogy "Jaj-jaj, megszüntetik, betiltják, szétverik Mo. legjobb rádióját", majd amikor kiderült, hogy az új rádió átveszi őket, akkor hirtelen bekussoltak. Ezen izgassam magam? Nem mindegy, honnan folyik a napi szar, ha az adagomat így is, úgy is megkapom?

Vaandor 2012.02.10. 17:58:50

Az index videó végén a srác talán nem is hitte, milyen sokáig igaza lesz: "A Gödör helyzete jól mutatja a magyar valóságot"

Az SZDSZ(-MSZP) alatt szétrohad, aztán a Fidesz átjátssza a haveroknak.

Nem ugyanez történt az országgal?
A jogi berendezkedéssel? Budapest vagyonával? A Malévvel?*

*Jó, ez még nem biztos, de van rá sansz.
süti beállítások módosítása