egyelőre csak egy helyen, az androidportal.hu-n láttam kihírezve, amúgy teljes hallgatás van róla, pedig szerintem egy nagyon jó kis dolog történt budapesttel: elérhetővé vált a google maps forgalomfigyelő szolgáltatása. a maps.google.com-on sima maps nézetben (műholdas képeken nem működik) rá kell ereszteni a térképre a "traffic" layert, és tádámm.

- figyelmeztetett Péter. Na de lássuk mit is ír az Androidportál, mert klasszul összefoglalták a lényeget, ráadásul felvetnek egy izgalmas kérdést is:

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: google közlekedés térkép

Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak és a magyarság egyik nemzeti sportja a Hitlerbajusz-rajzolás, akkor a másik egész biztos a feliratok betűinek kikaparása, illetve összekeverése és ezzel "vicces" szövegek kialakítása. Az én időmben például minden vonatablak alá az volt írva, hogy "kiha..lni .es.élyes".  Nektek is van valami szép emléketek suliból, járműről, akárhonnan?

Képet kivételesen a hajtás után raktam, mert csúnya szavak vannak benne:

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest felirat ix. ker közvágóhíd

A ősszel jelent meg Hajléktaland címmel egy útikalauz, ami abban segít, mihez kezdjünk, ha hajléktalanok vagyunk Budapesten. A könyvről Dzsilla, a Budapest Kirakat bloggere írt ajánlót kifejezetten az Urbanistának. Köszönjük! Íme:

A HajléktaLand című könyv (vagyis útikalauz) még tavaly ősszel került hozzám azzal a céllal, hogy írjak róla egy pár soros összefoglalót/kritikát vagy valamit, amit gondolok róla. El is olvastam a könyvet néhány nap alatt, de aztán fogalmam sem volt, hogy álljak neki, sosem írtam még könyvekről ismertetőt azelőtt. De majd most.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest könyv hajléktalan

süti beállítások módosítása