Videóposzt már volt az Urbanistán, ezt meg most itt elénekelem nektek drága Olvasók! Van ugyanis egy Csibor nevű zenekarunk, amellyel új lemezünk dalait különböző blogokban tettük közzé (a sajátunkon, a Szakítóson, a Munkahelyi Terrorona Mandinerena Csajok és Pasikon és a Szívlapáton, holnap pedig az LD Kritikáról lehet letölteni az egészet egybe). Akinek már tele van a hócipője velünk, utálja a folkpunkot, vagy csak nem szeretné hallani iskolázatlan hangomat, az a hajtás után olvashatja a dalszöveget:

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest zene

Sajnos senki nem tudja hol van pontosan, de valahol az ismert Univerzumban léteznie kell egy ilyen fürdőszobának.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: lakberendezés fürdőszoba fura ingatlan

 

Legalább másfél éve szemezek azzal a kiszáradt fával az Attila úton, amelyiket meglehetősen erélyesen visszametszettek (ha nevezhetjük metszésnek az ölesnél vastagabb ágak lefűrészelését), majd az összes felületet gondosan leápolták, mintha bármiféle esélye lenne az újjáéledésének. Hogy mi a terve vele hosszú távon az önkormányzatnak azt nem tudni. Lehet, hogy valami szép szimbolikus emlékműve lehet valamilyen szabadon választott áldozatoknak. Vagy lehet hozzá legendákat fűzni: akkor rendeződik a Várbazár helyzete, ha az Attila úti fa kihajt. Stb.

Frissítve: alig száradt meg a billentyűzetem az ujjbegyem izzadtságától, épp elbuszoztam a kiszáradt fa tönkje (!) mellett. Kivágták, csak egy marék fűrészpor jelzi, hogy néhány napja ott állt. Vajon ezt a felületet is lekezelik?

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

süti beállítások módosítása