vlm: A hetedik a mennyország (by Manóvezér)Hölgyeim és Uraim, elindultak az Indafotón a gyűjtemények! (Jó persze nem ma, csak a múlthéten elfelejtettem élesíteni a posztot.)

Ennek röviden az a lényege, hogy sokkal egyszerűbben csoportosíthatunk képeket tematika szerint, a bloggerek meg sokkal egyszerűbben szortírozhatják a beágyazott képeket.

Nincs ez másként az Urbanistával sem, melyre eddig címkével eddig 4721 (!) képet töltöttetek fel. Ezer köszönet érte! Ezek automatikusan átkerülnek most az Indafotó Urbanista gyűjteményébe.

Vagyis ha legközelebb ide szeretnétek kikerülni a jobboldali sávba, akkor nem címkéznetek kell a képeket, hanem hozzáadni a csoporthoz.

Így egyrészt nem csusszannak bele véletlenül nyaralási fotók pancsoló kiskutyusról, ha meg véletlenül mégis, akkor ki lehet legalább szedni.

Megjegyzem az Urbanistás Indafotó-közösségre ez nagyon nem volt jellemző, szerintem Ti voltatok az egyik legkulturáltabbak ilyen téren - ezer köszönet érte!

Szóval fotózzatok továbbra is lelkesen és töltögessétek fel a képeket az Indafotós gyűjteménybe.

/A mellékelt illusztráció VLM montázsa, érdemes elolvasni a fotó alatti kommenteket is!/

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: blog fénykép

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr422971940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása