- A Budapest Szíve Program részeként a belvárosi önkormányzat által tervezett Fő utca projekt ingatlanpiaci hatását egyelőre még csak találgatni lehet, de a szakértők tízszázalékos értéknövekedést is elképzelhetőnek tartanak.

- A World Architecture Community által meghirdetett építészeti pályázat ötödik fordulójában az egykori Felvonulási téren 2006-ban felavatott 56-os emlékmű a 20 legjobb pályamunka közé került.

- A világon elsőként betiltották a palackozott víz kereskedelmi forgalmazását egy ausztráliai kisvárosban. A kétezer lakosú, festői szépségű városkában, Bundanoonban környezetvédő aktivisták kezdeményezték az intézkedést, a lakosság pedig melléjük állt.

- Hudec László emlékkiállítás lesz az Örökség Galériában (Budapest I., Táncsics Mihály u. 1.) 2009. november 4. és december 12. között hétköznap 9-17 órái. (Hudecről bővebben itt)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr191488436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Audifever · http://www.autostat.hu/markatoertenetek/7-markatoertenetek/352-audi 2009.11.02. 12:45:11

az 56-os emlékmű tényleg fantasztikus lett. a maga egyszerűségében megmutatja azt, hogy mi is volt az az 56. nem is nagyon emlékszem hasonló színvonalú épitészeti újításra az utóbbi évekből. lehet erre szavazni is?
süti beállítások módosítása