Töklámpásfesztivál
kreativ v-300x204[1]
metropoly-300x264[1]

- Elkészült Magyarország második legnagyobb szobra, de annyira jellegtelen, hogy szinte nem lehet észrevenni.

- Október 31-én szombat este 8 óra töklámpás fesztivál lesz a Hősök terén- mindenki hozzon otthon faragott tököt. Mint a szervező írja: "az esemény végén mindenki vigye haza a töklámpását. Ha jól sikerül a buli és 2000 ember otthagyja a tökét, mint felelős főszervező hétfőn reggel visznek a börtönbe :)))"

- A metropolisztérséggé formálódó Budapest új európai és regionális szerepéről rendeznek gazdasági konferenciákat a jövő héten. A Metropoly néven futó, több hónapos fórumsorozat két szakmai rendezvénnyel zárul: november 3-án, kedden a Ludwig Kortárs Művészeti Múzeumban a kreatív gazdaság, a kultúra, a felsőoktatás és a közigazgatás résztvevői vitatják meg a Budapest-brand alapjait. November 4-én szerdán, a Magyar Telekom Székházban nemzetközi és hazai térségfejlesztők, nagyvállalatok és ipari szövetségek vezetői Budapest válság utáni szerepét elemzik. A 3-i konfereniára azért is érdemes ellátogatni, mert az egyik kerekasztal-beszélgetés fényét én is homályosítom majd.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr651485863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Loop · http://www.autostat.hu/ujdonsagok 2009.10.31. 12:26:17

királyság! este hősök tere! mindenki hozza a tökeit, utána meg halloween a merlinben! :D
süti beállítások módosítása