Főposta

- A Parking Kft. a XVII. és XXII. kerületben Európai Uniós pályázaton (az önkormányzatokkal és a MÁV-val közösen) elnyert közel 400 millió forintból 570 db P+R parkoló és 120 db kerékpártároló (B+R) helyet létesít. A hat helyszín egyike, Rákoshegy Vasútállomás lesz az első budapesti, EU-forrásból biztosított P+R parkoló. [mail: Parking]

- Addig tippelgettük, mi lesz a Moszkva téri Postapalotából, szálló-e vagy irodaház, míg a végén kiderült, lehet hogy Postapalota marad. A Wing Zrt. ugyanis, akár az eredeti vételáron is hajlandó visszaadni a Magyar Posta budapesti székházát, tekintettel az Állami Számvevőszék kifogásaira.

- Aki szeretne részt venni a Múzeumkert kitalálásában, az október 30-án menjen oda mustrálni.

- B-oldalas Nosferato pozitívblogot indított, aminek az első négy posztja épp városos jó híreket tartalmaz.

- Október 30-án tartja zárónapját a Néprajzi Múzeum közlekedésről szóló EtnoMobil kampánya. Lesz TÁP színház, meg oylan ijesztő szakmájú emberek, hogy aszongya pletykakutató, interaktivista és építészteoretikus. Viszont a Városfoglalás kalendárium főszerkesztőjének beceneve (Lici) miatt már megéri elmenni! Részletes program alant:

 

etnomobil

[Fotó:  zsoolt/www.budapestdailyphoto.com]

 

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr251465050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása