Pannon Ház

Azt kell mondjam a Pannonosok elég jó fejek. Miután lebuktattam a Pannon Házas vírusmarketingjüket, meghívtak a házavatón rendezett fenntartható építészeti konferenciájukra. Persze benne van a pakliban, hogy berántanak a vécébe és bosszúból megfojtanak egy tápkábellel, de ennyi kockázat belefér. Ezt leszámítva csábító a program, meg a társaság is: az Urbanistán kívül az Octogon és a Közteret jegyző 3h építésziroda közvetíti az eseményt a házavató blogon, ahol a program is olvasható. Kérem maradjanak velünk, a bloggert megölni nem kell félnetek jó lesz.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: blog pannon nyitás törökbálint zoboki gábor pannon ház

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr721391571

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Első benyomások a Pannon Házból öltönyben pogácsával 2009.09.22. 17:13:29

Életemben nem húztam még fehéringet, öltönyt Urbanistás bloggerként, na de korábban nem is találkoztam koronahercegnével (igaz nem is tudtam, hogy van ilyen). Első blikkre meg kell állapítani, hogy a Zoboki-féle irodaház baromi jól néz ki. Bár túl soka...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

macborp · http://flamelake.wordpress.com 2009.09.19. 10:12:43

Mókás, hogy a következő post pont a nyelvtanra megy rá;)
süti beállítások módosítása