Kommentben és levélben hívta fel figyelmünket Percipán a Palotanegyedi Esték sorozat következő alkalmára, amely február 25-én lesz hatkor a Zappa Kávézóban. A rendezvény témája: a Palotanegyed köztisztasága és közterületeinek használata, biztonsága. További részeleteket mindeki a zseniális nevű Mágnásfertály blogon talál. Bevallom annyira megfeledkeztem már erről a szép, régi, pompás elnevezésről, hogy öröm volt olvasni (itt és most ünnepélyesen fogadom, hogy ezt fogjuk használni a továbbiakban). Olvasni pedig nem csak a címét, de magát a blogot is érdemes. Rajta leszünk!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: blog budapest palotanegyed viii. ker mágnásfertály

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr70943863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsámboki Miklós · http://solaitid.tumblr.com 2009.02.15. 10:14:54

nemtom, még egy 'kidőlt oszlop-összetört burkolat' blog...
vajon 8ker.blog.hu mit szól hozzá? :)

Lesley · http://8ker.blog.hu/ 2009.02.15. 14:44:03

Örül neki, hogy felfedezik a netes lehetőséget sokan, akik tenni akarnak a kerületért - akár csak egy részéért is. A 8kert 11 részre osztja az önkormányzat, ebből Palotanegyed és Magdolnanegyed bír saját szerveződő civilekkel, netes megjelenéssel. Tisztviselőtelep - ami legalább annyira csodálatos, mint Palotanegyed - meg már régóta.
A Mágnásfertály pedig nem egy 'kidőlt oszlop-összetört burkolat' blog, tessék figyelmesebben olvasni...;)

süti beállítások módosítása