Mindent elsöprő házibulira már hirdettek albérletet, de ezt a „kecót” (az ingatlanos írja így idézőjelekkel) kifejezetten fiatal alkoholistáknak ajánlják. Könnyen felmosható linóleum, lekerekített bútorélek és présház a babakocsi-tárolóban? Ugyan dehogy!

II. SÜRGŐS-SÜRGŐS!!!! GYÖNYÖRŰ PANORÁMA!!! Szabadság-hegyre és a Gellérthegyre néz!!! FIATALOK, fiúk-lányok, nagyon jó vétel ez a szép "keco", a nappali szoba 39 nm-ben még bulizni is lehet olyan hatalmas! Összesen: 69 nm-es, egy szoba hálós, dél-nyugati fekvésű, nagypolgári, jó állapotú lakás a 3. emeleten, a magasság sem probléma: lift van, sőt isteni a kilátás!!! Az augusztusi tűzijátékot a barátaid nálad akarják majd nézni!!! Nagyon jó a közlekedés, a Moszkva tér 5 perc sétával elérhető, bármilyen állapotban! : ) Árat átbeszélhetjük, hívjon!

Fiatalság, nagypolgáriság és alkoholizmus! Mintha egy P.G.Woodhouse regényekből ismert léha ifjúnak találták volna ki. A ház úgy tűnik szép, de az, hogy öt képből csak egy szobabelső van, meg hogy nagyon erőltetik ezt a fiatalos vásárlóréteget egy nagypolgári lakásnál, azért az egy kissé gyanús. Mindenesetre érdemes lenne megnézni, csak másnaposan rémes dolog liftezni. 

A tippért köszönet Áronnak!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest hirdetés lakás ii. ker szilágyi erzsébet fasor nagypolgári

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr70810652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thyles (törölt) 2008.12.09. 03:15:55

Na igen, nagyon jó a közlekedés...khm. Ez a fasor Városmajorral szembeni szakasza, ahol minden reggel-délelőtt és este elképesztő dugók vannak, és egyébként is óriási a forgalom, ráadásul villamos is jár, ami nem a leghalkabb alkalmatosság. Úgyhogy csak csínján a vételi szándékkal, bár egyemista kecónak, irodának, vidéki üzletemberek pösti szálláshelyének kiváló
süti beállítások módosítása