~dá~: Erre a második legrosszabb a kilátásRejtélyes célközönsége van a Lágymányosi híd alá állított kör alakú padnak. Persze lehet, hogy volt itt valami megállója valaminek, bár nem tudok róla. Mindenesetre most mindentől távol esik, viszont egy forgalmas útkereszteződésben van, ahol nem csak az orrunk előtt dübörögnek autók és villamosok, hanem a fejünk felett is. Ha háttal ülünk a forgalomnak, akkor viszont egy szép betonfalban gyönyörködhetünk.

Ha már hajléktalan lennék, és ragaszkodnék a Millenniumi városnegyed közelségéhez, akkor is egy szinttel feljebb költöznék, ahol jobb a levegő és barátságosabb a hangulat. Vajon kik ücsörögnek ki ide? Forgalomszámlálók? A nemzet színészei, hogy legyen rálátásuk a darabra? Itt nosztalgiáznak a régi 3+2 fanok? Rejtély...

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest pad lágymányosi híd ix. ker utcabútor

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr18758813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NemAnonim 2012.07.27. 13:29:57

a múltkor ott fordultam rá a soroksárira, így az info elsőkézből:
a szipusoknak. (délután 3kor)
süti beállítások módosítása