Jónapot, a blogon rendszeresen be szeretnénk mutatni izgalmas (értsd: drága, híres ember birtokában lévő, pornóforgatásokra használt, nagyon híres, történelmi házban lévő, romos, nagyon kicsi, vicces, és így tovább) ingatlanokat. Vagy úgy, hogy odamegyünk fényképezőgéppel, mert kapunk tőletek tippet, vagy úgy, hogy meglátjuk hirdetésben. Így történt nyitó darabunkkal is.

"Magas komfortérzetet" ígért a hirdetés, helyette csodálatos vizes helyiséget kaptunk, megtollasodott perverz piarista diákok számára. Mintha a Bazilika egyik félreeső sarkában vennénk masszázsfürdőt, egy híján kétszázmillió forintért, a Párizsi utca és Váci utca sarkán található házban, 260 négyzetméteren. Miután vidáman elfickándoztunk a harangozónővel a kádban, esetleg biomasszázsban részesítettünk egy áldozópapot, amúgy csepegve átmehetünk pezsgőzni a bajor csülközőre hajazó konyhába. Ez álmaink lakása pillanatnyilag, aki tud jobbat, küldje el a tippjét!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest ingatlan hirdetés luxus belváros váci utca v. ker párizsi utca ingatlansaláta

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr2643347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@dika 2008.09.01. 16:41:49

www.ingatlan.com/elado/csaladi_haz/Budapest/XII._kerulet/.../h2567420 - bár nem tartozik álmaimhoz, de azért ez sem egyszerű, ugye? :)

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.09.01. 16:46:59

a műgiccs nem igazán nyeri meg a tetszésemet.

katácska! · https://www.facebook.com/kata365 2008.09.01. 17:36:29

a műgiccs szerintem nyomasztó, s bár a klasszicista csoda elég lenyűgöző, azt hiszem nagyon kényelmetlenül érezném ott magam. :)

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2008.09.01. 18:13:30

uhh... a hirdetés képeit megnézve tényleg nyomasztó az egész beltér úgy, ahogy van. semmi nem harmonizál semmivel. olyan mint amikor egy ízléstelen öltözetű cigány kinyitja egy 500SL ajtaját.

múvemáccsó 2008.09.01. 19:50:13

"porvanci stílusú angol konyha" (tudja melyik hol van???)

"szecesziós csillár" azmiaz? olyan amikor az iparművészeti múzeumot összegyúrom a Törley- mauzoleummal és csillárt csinálok belőle? a konyhában lévő spotlámpás szarra gondol?

szerinted művtöri tanult az ingatlanos? vagy becsüs volt valaha?neeeem. kb annyira összeillő párosítást talált, mintha azt írná,:

"XVI. Lajos korabeli plazma Tv"
vagy
"neobarokk hangulatú villanybojler"

ejj dicsak more, ezt kissé elnézte a gádzsó!
süti beállítások módosítása