ikeabike.jpgFotó: wikitech.hu

Ilyen női vázassal, és férfi vázassal is. Érdekes megoldás a slusszkulcs a vázon fent oldalt. Ausztriában kezdik a forgalmazást. Az ár 749 euró, de IKEA Family-kártyával 100 euró kedvezménnyel vásárolható meg. Az IKEA nem is annyira a bútorbiznisz melletti termékpalettáját szélesítené még inkább, hanem az elektromos bringa is egy üzenet arról, hogy a közeljövőben átállnak teljes egészében megújuló energiahasználatra.

A termék neve folytatja a brandre jellmző svéd hülyenév-hagyományt: FOLKVÄNLIG. (Pedig lehetne akár Zlatan). További részletek a wikitech.hu-n.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: ausztria svédország kerékpár ikea

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr176224103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pqty 2014.05.30. 12:42:47

Azt értem, hogy villanyos, de mi hajcsa? :)

bioLarzen 2014.05.31. 12:12:09

"Pedig lehetne akár Zlatan"

Ja, a reklámjában pedig Ibra mutatna be a pályán egy biciklicselt ;)

calealenta 2014.06.01. 12:54:17

@pqty: szerintem olyan, hogy elkezded tekerni, és ilyen dinamó-elven működik. Gondolom. Nem is rossz ötlet, ha sokat biciklizik valaki és nem veszi olyan szigorúan azt, hogy márpedig teljes egészében ő akarja az enerdzsít adni hozzá, mert ő nem egy puhány.

Brekkerzolt 2014.06.03. 05:10:22

Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz elektromos kerékpár, az Örsön levő áruházukban is.
süti beállítások módosítása