Persze nem igaz, hogy mindez Óbudán van, még ha az is a címe, hiszen a III. kerület nem csak abbaól áll. Na de félre az akadékoskodással, élvezzétek a felvételeket, tényleg baromi jók. Olyan mint egy takaros dunántúli kisváros. Lehet, hogy azért, mert az is.

Készült egy timlapse-videó is ugyanebben a témában, de az nem annyira klassz. A videókat még tavaly nyáron forgatták/fényképezték, de bevallom én csak most értesültem róluk - kösz Geri!

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest videó klip békásmegyer óbuda iii. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr665812888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsakMintTe 2014.02.13. 17:10:02

Jaj... A gyerekkorom. 17 évig éltem Óbudán, igaz, akkor még nem volt Graphisoft, a Római strand se volt ilyen csillivilli, és a faluház sem volt szép zöld, de a többi akkor is ilyen volt, és a mai napig fáj a szívem érte itt a VII. kerület közepén.
süti beállítások módosítása