motkány

könyvespolc villa a Dózsa György úton színes jacuzzi parkettásban templomos lépcsőház
+tipp: Anette Laboux, Sadia. Kösz!
Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: ingatlansaláta

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr1001281255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olvas0 2009.08.06. 10:45:24

Őszintén szólva lehet hogy elsőre ezek vicces dolgok de az is lehet hogy hamarabb eladja mint egy normális hirdetéssel... Én pl a kedvenc hiperinflációs Hauszmann-lakásodtól nem messze hirdetem a lakásom, szépen, három nyelven november óta SAJÁT WEBLAPPAL (budailakas.try.hu ) de lehet hogy nekem is valami salátát kellene bevetnem, vagy túl olcsón hirdetem és azt hiszik hogy kamu...???

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2009.08.06. 18:19:41

@olvaso: hát ez nagyon klasz oldal lett (nekem csak a képgaléria zűrös kicsit). Egyszer volt egy poszt arról, hogy mennyire hatékony a saját oldal - és elég vegyes következtetések voltak. Asszem az jött le belőle, hogy tök jó kiegészíteni vele egy szokásos hirdetést. urbanista.blog.hu/2009/03/02/mennyire_hatekony_a_lakashirdetes_sajat_honlappal

és persze sok sikert!

olvas0 2009.08.06. 21:53:35

Köszönöm!
Jelenleg szép lehetek de okos nem nagyon. A linkelt cikket köszönöm, sőt még tovább is tudtam menni onnan. 5hét alatt adta el a srác a lakást, nem semmi. De azért azt érzed biztos nem a két szép szemeiért.. bár nem vagyok ingatlanszakértő de igen olcsón adta az adott ingatlant adott helyen... 300000/nm... annyiért lehet hogy nekem is elmenne 5hét alatt, de nekem már ettől a 480000/nm ártól is fel áll a szőr a hátamon egy dunaparti lakás kapcsán ahonnan a hét dunai hídból ötöt látni és egy olyan környéken van ami folyamatosan szépül és fejlődik, plusz erősen kuriózum és zöldövezet... Tényleg jut eszembe, talán érdekelhet, hogy ugye kész a villamospálya meg már járnak is a villamosok, a járdákat meg csak lebetonozták, pedig úgy volt, hogy új díszburkolatot is kapunk, még a bicajcsíkot se festették vissza, igaz arra meg tavaly azt mondta a polgármester hogy állítólag elviszik onnan mert veszélyes a turistákra nézve ahogy állat módjára tekernek arra... Meg egyébként is körbenézhetnél arra, mert lennének szerintem téged érdeklő dolgok... ;) a kettes sikló, a rác, a villamosmegállós balhé a lánchídnál, ja a Döbrentei utcából meg állítólag mégis lesz sétálós utca, és van ott valahol egy régi ház ahol meg egy cukrászdát csinálnak... Bocsi hogy csak csigázlak, de konkrétumokat nem nagyon tudok, de neked talán jobb kapcsolataid vannak :)

olvas0 2009.08.06. 21:56:51

bocs hogy még egyet írok, de eszembe jutott a Várbazár... Mi igaz abból, hogy ha jövőre se kezdik el a Várbazár rekonstrukcióját akkor az UNESCO visszatartja az összes magyar pályázati pénzt? vagy valami ilyesmi... a Várbazár benne van a világörökség veszélyeztetett top 100-ban, ezért 2010ig kapunk időt ha jól tudom (lehet hogy csak a pletykás öregek terjesztik, de ha tudsz valami érdekelne, köszi)

bonnie · http://bonnie.freeblog.hu 2009.08.07. 09:22:58

"5 pont 1-es hangrendszer" LOL...

Zubreczki Dávid · http://instagram.com/zubreczkidavid 2009.08.07. 09:25:29

@bonnie: kösz ezt észre se vettem, mehet az ingatlanoslecsóba is :)
süti beállítások módosítása