Új sorozatot indítunk az Urbanistán (már megint). A meseingatlanokból első merítésben Mazsoláék komfort nélküli tökháza, Vízipók Kristálypalotája és a Macskafogóból Giovanni Gatto penthouse lakása kerül terítékre. Plusz egy ráadás! Lássuk, hogyan tenné fel őket a netre egy ingatlanos, illetve próbáljuk meg kitalálni a rejtett hibákat!

 

Mazsoláék tökháza

Ajánlat: eladásra kínált ingatlan
Típus: családi ház
Anyaga: tök
Vételár: 5.4 M Ft
Alapterület: 17 m²
Telekterület: 189 m²
Ingatlan állapota: erősen felújítandó
Szobák száma: 1
Épület szintjei: 1
Komfort: komfort nélküli
Cím: Budapest, 17. kerület, Külső Futrinka u.

Szakadjon el a világ zajától, zöldövezetben, ózondús levegővel! Álmai kicsiny otthona most Önre vár! 10 percre mindentől, egyedi igények szerint kialakítható ház. Organikus építőanyagból!!! Fiatal pároknak első otthonnak ideális! Vegyen egy saját házat, ami olcsóbb mint egy lakás!!!

Az Urbanista véleménye: Az előző tulajdonos disznót tartott a házban, a falak meg vannak rágva. Víz, villany nincs bevezetve a környékre, fűteni-főzni kukoricacsutkával lehet. Romantikus, romantikus, de mai állapotában nem éri meg felújítani. (Meg hogy is lehet tököt foltozni? Géntechnológiával?) Egyedül a telek ér valamit, ha a Futrinka utcai lakópark második üteme ideér egyszer.

 

Vízipók kristálypalotája

Ajánlat: eladásra kínált ingatlan
Típus: családi ház
Anyaga: levegő
Vételár: 240 M Ft
Alapterület: 90 m²
Telekterület: 400 köbméter
Ingatlan állapota: újszerű
Szobák száma: 2
Épület szintjei: 2
Komfort: összkomfortos
Cím: Budapest, 11. kerület, Bartók Béla út

Hihetetlen luxuslakás! Vegye meg és vendégeinek eláll majd a lélegzete!!! Óriási úszómedencével, korlátlan vízfogyasztással. Könnyűszerkezetes, különleges technológiával épült kristálypalota! Jó közlekedéssel, ősfás, tavas parkban, páratlan lehetőség. Saját telekommunikációs összeköttetés a szomszéddal! Ki ne hagyja! Várom megtisztelő hívását!

Az Urbanista véleménye: aki szereti a manapság világszerte népszerű buboréképítészet, annak bejöhet, de számoljon azzal, hogy a falak vizesednek.

 

Giovanni Gatto penthouse lakása a Macskafogóból

Típus: tégla építésű lakás
Vételár: 1200 M Ft
Alapterület: 1743 m²
Szobák száma: 24
Emelet: 10
Épület szintjei: 10
Komfort: luxus
Parkolás: tetőn ingyenes
Kilátás: panoráma
Cím: Budapest 13. kerület, Váci út környéke

FANTASZTIKUS KILÁTÁS!!! FANTASZTIKUS LUXUS!!! Páratlanul meseszép penthaus lakás. Mintha nem is Budapesten lennénk!!! Egy irodaház tetején a korábbi tulajdonos magának alakította ki ezt a belső háromszintes, pazar ingatlant. Sajnos más irányú elfoglaltsága miatt sürgősen megválik ettől a különleges kialakítású, őriási tetőmedencés, színpados, tetőkertes álomotthontól, ezért ÁRON ALUL eladó!!!

Az Urbanista véleménye: Klassz! De ne feledjük el, hogy rendezetlenek a tulajdonviszonyok. A jelenlegi tulajdonos átnevelő táborban van, ha visszatér, könnyen lehet hogy megpróbálja visszaszerezni korábbi lakását. És nem biztos, hogy ő is fizetne érte ennyit...

2:24-től. Vigyázat, angol verzió!

 

+1 ráadás:

Kockás fülű nyúl tetőháza

Ezzel könnyű dolgunk van. Ezt ugyanis egy létező kecó, tényleg megírta egy ingatlanos és mi is. Aki még nem olvasta, kattintson ide.

 

 

Természetesen várjuk a további tippeket vagy akár szépen megírt hirdetéseket is. Terveink szerint hamarosan rajzfilmvárosok elemzésével folytatjuk.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: ingatlan hirdetés film mese rajz ház lakás

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr40913990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tahu 2009.01.31. 14:23:41

Anyaga: levegő :D
mennyi bontott építőanyagot lehet majd eladni belőle később? :) viszont nem kell sittet szállítani!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.01.31. 14:30:12

Típus: tégla építésű lakás
Vételár: 28 M Ft
Alapterület: 19 m²
Szobák száma: 2
Emelet: 1
Épület szintjei: 2
Komfort: komfort nélküli
Parkolás: csak terepjáróval
Kilátás: erdei
Cím: Kamaraerdő, a harmadik ösvénynél jobbra

KÖLTÖZZÖN A ZÖLDBE! Egy erdei tisztáson, idegynyugató, csendes környezetben áll ez a kis házikó, melyet előző tulajdonosai (7 törpe) csak azért adnak el, mert Hófehérkéhez költöznek a herceg udvarába. Folyamatos tartózkodásra csak természetkedvelőknek ajánlott, lévén hogy elég távol esik a civilizációtól, de hétvégi háznak bárki számára használható, sőt, akár vállalkozás céljára (panzió, erdei büfé) is alkalmas lehet!

smalladam 2009.01.31. 14:48:28

Típus: Kastély
Anyaga: Tégla, illetve különféle nemesfémek
Vételár: 500 M Ft
Alapterület: 500 nm
Épület szintjei: 12, plusz 12 torony
Szobák száma: szintenként 12
Komfortfokozat: luxus
Extrák: Az épület forgását biztosító különleges kacsaláb
Állapot: Dulakodás okozta kisebb sérülések a felvonóhíd környékén
Cím: II. kerület, Rózsadomb, 1026 Szemlőhegyi u. 12.

Exkluzív környezetben álló, egyedi építészeti megoldásokban bővelkedő kacsalábon forgó palota a korábbi tulajdonos halála miatt, áron alul, sürgősen eladó!! Ha Ön mesés körülmények között szeretne lakni a Rózsadombon, egy minden igényt kielégítő, örök panorámás, garantáltan egyedi építészeti különlegességben, mindezt olcsóbban, mint hinné, hívjon azonnal! Higyjen a mesékben, és valóra válnak!
Érdeklődni: Király Kis Miklós

borpancsoló 2009.01.31. 14:57:14

Ez nagyon jópofa volt, nagy grat a posztírónak!

Oszkárság · http://oszkarsag.blog.hu 2009.01.31. 15:33:16

A Halálcsillag még jöhet! :DDDD Nagyon jó!

TantóNéni 2009.01.31. 15:40:02

Bevallom, leragadtam a vízipók videónál, végig is néztem pedig már igencsak túlkoros vagyok

m e o w · http://eletfalun.blog.hu/ 2009.01.31. 15:55:58

Típus: családi ház
Anyaga: mézeskalács és egyéb nyalánkságok
Vételár: 30 M Ft
Terület: 30 m2
Telek: 900 m2
Állapot: újszerű
Szobák: 2
Szint: 1
Komfort: komfortos

Budapest környékének legszebb erdejében álló mézeskalács-ház eladó. A ház állagának megóvásáról egyedi boszorkány-varázslatok gondoskodnak! Ehet belőle, amennyit csak akar! Ha mindene az édesség, ezt az ingatlant Önnek álmodták meg. A házban rusztikus kemence található, fűtésre és főzésre egyaránt használható.
Érdeklődni: Jancsi és Juliska Kft.

gyz 2009.01.31. 16:18:12

ez nagyon jópofa lett, ilyen még jöhet :-)

lutria 2009.01.31. 17:29:16

Az a baj a mézeskalács házzal hogy a jelenlegi tulajdonosok (Jancsi & Juliska kft) bűncselekmény útján szerezték meg az ingatlan tulajdonjogát,miután az előző tulajdonos özv.Vasorrú Baba rejtélyes körülmények között eltünt.A falusi szóbeszéd szerint a köztudottan gyermekszerető tulajdonos holtestét a néhány kiskorú személy miután megrongálták az épültet-megrágták a marcipánból készült keritést,igy bejutva a telekre majd a kürtőskalácsból készült ereszcsatornát is megrongálták-a ház konyhájában lévő búboskemencében elhamvasztotta ezzel megnehezítve az örökösödési per lefolytatását igy az épület az ingatlanmaffia kezébe került.

smalladam 2009.01.31. 17:38:59

@lutria: a kacsalábon forgó palotával is ez a probléma egyébként, mivel K. K. Miklós magánéleti és vagyoni indítékból került összetűzésbe a Tizenkétfejű Sárkánnyal, akivel az ingatlan bejárata előtt dulakodni kezdett, majd egy 80 cm pengehosszúságú karddal levágta a fejeit.

bpelhos 2009.01.31. 17:52:42

Jó a poszt, és jó az új design is, grat.

Énbagoly 2009.01.31. 19:58:38

Ötletes. :-)
A hozzáfűzött megjegyzések is jók. Fóleg a tökháznál tetszett.
(Grat a tv-s szerepléshez dá. :-))

stonedraider · http://1sor.blog.hu/ 2009.01.31. 20:23:54

ajánlat: kiadásra kínált ingatlan
típus: lakás
anyaga: fa
bérleti díj: 5 csupor + rezsi
alapterület: 20 m²
telekterület: 200 köbméter
ingatlan állapota: felújítandó
szobák száma: 1
épület szintjei: 1 + odú
komfort: komfortos
extrák: méz
cím: budapest, 12. kerület, pagony u.

budán, panorámás, csöndes faház 1 hétre kiadó, mert a tulajdonos látogatóba ment és beleszorult.

jakata 2009.02.02. 08:26:25

"Az előző tulajdonos disznót tartott a házban" :)

m e o w · http://eletfalun.blog.hu/ 2009.02.02. 15:14:30

@lutria: ez csak a szenzációhajhász média kitalációja! Valójában a fiatalok a néni meghívására érkeztek a házba, melyből az ő kínálgatása révén ettek (és ez nem is számít rongálásnak, mivel az azt karbantartó boszorkányvarázs másnapra eltüntette a nyomokat). Majd ezt követően a néni eltartási szerződést ígérve nekik dolgoztatta, bezárta őket, csupán bőséges étkezés fejében. Egy sajnálatos konyhai baleset folyamán a néni valóban a tűzhelybe zuhant, ám az áldozatos fiatalok azon nyomban kihúzták és elsősegélyben részesítették.
Az ezt követően megindult nyomozás a fiatalokat vétlennek találta, még a gondatlan veszélyeztetés vádját is ejtették, a néni ellen azonban személyi szabadság megsértése miatt eljárás indult. Tekintettel idős korára és korlátozott beszámíthatóságára, pénzbüntetéssel megúszta.
A büntetőeljárás lezárulása után a fiatalok egy ügyvéd tanácsára polgári peres eljárásban keresték tovább igazukat, és a fogvatartásuk alatt elszenvedett pszichés károsodások miatt 30 millió forintos kártérítési igénnyel léptek fel. A első fokú bíróság nem, azonban a másodfokú bíróság helyt adott igényüknek. A néni ezt az összeget nem tudta kifizetni, így háza került lefoglalásra, így került a Jancsi és Juliska Kft. tulajdonába, ő maga pedig egy idősotthonba, ahol nem sokkal később elhalálozott.
Minden más híresztelés csak a rosszindulatú sajtó terméke!
:-)
süti beállítások módosítása