"2009. január 7-9. között, Budapest kiemelt közterein (leginkább; Blaha Lujza tér, Nyugati tér, Jókai tér, Ferenciek tere, Moszkva tér) már kihalt állatokat mintázó, hatalmas jégszobrokat állítunk fel. Az olvadó alkotások alól plakátok tűnnek elő, melyeken üzeneteink olvashatók. Január 10-én, a Városligeti Műjégpályán, a Földet mintázó jégszobrot avatunk fel, melyen részt vesznek olyan prominens személyek, akik elhivatott támogatói a környezetvédelem törekvéseinek." - írja ma a Greenfo - az üzenetek ugyanis az energiatakarékosságra buzdítanak. Bár természetesen itt is egy cég (egy reklámügynökség) áll a háttérben, valahogy mégis sokkal szimpatikusabb az egész, mint az elefántos város ötlete volt. Persze várjuk ki a végét! Részletek a Greenfón, a fotó meg természetesen illusztráció (az USA-ból).

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest street art szobor moszkva tér műjégpálya jókai tér városliget blaha lujza tér nyugati tér ferenciek tere v. ker viii. ker xiii. ker i. ker ii. ker xiv. ker xii. ker vi. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr47848389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása