Ha én árulnám ezt a lakást, hozzátenném, hogy

Az ingatlanhoz tartozik egy közös használatban lévő, osztatlan közös tulajdonú, járólapokkal burkolt, több ezer négyzetméteres terület. IGÉNYES KIALAKÍTÁSÚ, EGYEDI SZOBORDÍSZEKKEL!!! Pályakezdő görkorcsolyázó fiataloknak ideális választás ez a különleges hangulatú lakás.

Meg amúgy olyan újságíróknak is kitűnő, akik szeretik otthon megírni a helyszíni jelentéseiket, mert a kecóból a négy legfontosabb tüntetőhely közül háromra rálátni. (Igaz az 56-osok tere még nem olyan felkapott ilyen szempontból, mint az Andrássy és a Hősök, de az Urbanista-olvasók kedvence). A millió feletti négyzetméterár viszont elég izmos, olyannyira, hogy az ingatlan.com a VI. kerületi statisztikából ki is vette mint hibát (így a legdrágábbnak ott most egy 800 ezres van feltüntetve). De hát tényleg nem mindennap árulnak lakást a Hősök terén. (Külön érdekessége, hogy egyelőre nincs alaprajza...)

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest ingatlan hirdetés lakás andrássy út kilátás hősök tere vi. ker

A bejegyzés trackback címe:

https://urbanista.blog.hu/api/trackback/id/tr70748735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cricket 2008.11.04. 15:06:06

És nemsokára lesznek markológépek, aszfalttörők meg betonkeverők is! Ideális nyugis környezet! :)
www.architectforum.hu/node/8967
koos.hu/2008/05/22/westbalkan-szepmuveszeti/
süti beállítások módosítása