mellek

 

Mindig is szerettem volna lakáshirdetésben valami igazán pikánsra lelni. Egy előszobafogasra akasztott dominaszerkóra vagy egy szekrényből kikandikáló guminőre, de sajnos még egy használt óvszert sem találtam. Már épp azon voltam, hogy nem érdemel meg engem ez az ingatlanpiac és elköltözöm valami viccesebb ingatlanhirdetésű országba, amikor rájöttem, hogy végül is amerikai ingatlanokat innen is lehet böngészni. Itt van mindjárt ez a rejtélyes, négy hálószobás, gázfűtéses, épp százéves lak.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hirdetés usa szex luxus giccs

"Budapest is bekerülhetne a hírek közé, Drezdát sem kell újra lebombázni" Ilyen tacitusi tömörségű mondatban foglalja össze Trurl és Klapanciusz, a Belváros blog Lem rajongó, skizoid bloggere, milyen előnyei is lennének, ha a netre kerülne valamelyik városunk szuper felbontású óriásképe. Vagyis ahol kilométerekre ellátunk teljes nagyításban, de ha rázoomolunk egy pontra, akkor azt is látjuk, milyen viágot visz épp valaki a nőjének.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: marketing budapest pécs fénykép

mézeskalács

 Volt már ugyan udvaron álló házikó a szigorúan vett Belvárosban is, de az egyrészt nem volt eladó, másrészt nem volt ilyen mesebeli. (Igaz viszont, hogy olyan zöldbe volt burkolva, amit egy-két ingatlanos már-már ősfásnak nevezett volna). Ez a Dohány utcai kulipintyó viszont olyan, mintha a Vasorrú bába beköltözött volna a VII. kerületbe, de ragaszkodott volna hozzá, hogy a mézeskalács házikóját is magával hozza. Szerintem nem rossz - na persze jó lenne látni azt az udvart közelről is. Nektek tetszik?

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest hirdetés ház lakás vii. ker dohány utca

Isten, Haza, Család

 

Tyű még csak január közepe és nálunk már egymást érik a kampánytémák. A hétvégén megjelent a Jobbik programja (pdf), amit azonmód szét is szedett a Mandiner közönsége. Ezúttal csak az urbanistás dolgokkal foglalkozunk - vigyázat kegyetlenül szenzációhajhász módon. Természetesen kiemelések lesznek, mint az már az MDF panelbontása kapcsán joggal felmerült, ugyanis az olyan alapvetéseket, amelyek minden párt programjában szerepelnek, nem érdemes cincálgatni. Lássuk tehát milyen a Jobbik programja.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest politika jobbik

süti beállítások módosítása