rés rés

 

Önök szerint mi lehet ezen a képeken? Egy óriási ágyú ütötte rés a szobafalon, amin átfényképezett a fotós? Esetleg valamelyik kép sarkában maradt kompromittáló pucér alakot vagy kitömött állatot próbálta így eltüntetni az ingatlanos? Vagy csak a rumlit, amiből azért maradt a fotókon jócskán? Netán azt gondolta, nagyon kreatív? Mindenesetre jobb híján ezzel a hirdetéssel kívánok boldog új esztendőt mindenkinek, mind a magam, mind az Urbanista teljes stábjának nevében - akik szintén én vagyunk.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: hirdetés

 

A Times összeállított egy 40-es listát a világ legjobb jövőre nyíló szállodáiból. Meglepő módon három budapesti is szerepel rajta.

Az egyik az ötcsillagos Baglioni Hotel, 66 elegáns szobájával és közvetlen kapcsolatával a Rácz Fürdőhöz. Itthon leggyakrabban a Tabán ("Buda park") beépítése, meg a Gellért-hegyre tervezett libegője miatt szerepelt a sajtóban.

A másik a Buddha-Bar Hotel a "Klorild Palace"-ban, vagyis a Klotild-palotában. Ennek már működik a honlapja is (buddhabarhotelbudapest.com). A látványtervek szerint úgy tűnik, tényleg egy hatalmas Buddha szobor tövében szolgálják majd fel az ázsiai ételeket.

Ennél jóval olcsóbb lesz a négy csillagos Hotel Nemzeti a Blahán, amelynek felújításáról már többször esett szó az Urbanistán is. Magyar kortárs művészek alkotásaival lesz tele és márciusban nyit.

A brit napilap 40-es listáján 15 hazai (hat londoni) szálló szerepel. A további tíz európaiból három Berlinben, kettő Olaszországban és kettő Görögországban épül.

Az Urbanista elköltözött! Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, katt ide:

Címkék: budapest szálloda belváros fürdő blaha lujza tér ferenciek tere váci utca tabán v. ker viii. ker i. ker nemzeti szálló klotild palota rácz fürdő baglioni hotel